Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gergedan Virusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gergedan Virusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gergedan Virusu
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 04:15
2 gun evvel, Sozcu gazetesinde bir yazi cikti!!  " Gergedan virusu!!!"  
Yaziyi okuyunca, bu aptal Prof. un;  Rhinoviruslardan bahsettigini anladim.. 
Rhino, Latince kok olarak, "burun" demektir.. Zaten Gergedanin ismi olan Rhinoceros'da bu kokden gelir..
Bu nasil bir kafa yapisidir ki, bu nasil bir cehalettir ki, bir Prof bu sekilde bir salakca yazi yazabilsin..
Bunlar hep, hukumetin, sozum ona; "Saglik Reformlari" sayesinde peydahlanmis Prof. lardir.

Rhinitis; Burun iltihabidir.. Gergedan hastaligi degildir.
Rhinology : Burun ile ilgili hastaliklar ilmidir.. Gergedan hastaliklari degildir.
Rhinoplasty : Buruna yapilan estetik ameliyattir.. Gergedanlara yapilan estetik cerrahi degildir. 

Tib ilmi hic bir tarihte bu kadar karanlik bir devre yasamamistir.. 

"-O tempora! O mores! Senatus haec intellegit, consul videt, hic tamen vivit."

( ne gunlere kaldik, meclis anliyor, yonetici goruyor ve bu herif hala yasiyor! )
1. Catalina nutku.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2018 Saat 04:16
Yukarı Dön
pervindashdamir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 21:56
Merhaba Kadir bey.galiba benim oglumdada bu vurus 3cu haftaya girdik burun akintisi gecmiyo muslukdan acar gibi hep akiyo😔bu gece ateside cikti acaba bakteriyemi donustu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 01:51
Donusse!!!   "Ates +Koku+Pas"; uclu arazlari olur... Eski mailleri okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 09:47
Ates 37.4 gece ama indi butun akintisinda koku var yesil sari akinti ama pas nasil oluyo bilmiyorum dili  temiz gibi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 19:40
Dili "Pembe" ise, asla antibiyotik gerekmiyor demektir. 
O pis koku, yanina gittiginizde bile duyulur.. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 20:45
Kadir dr.aslinda o soylediyiniz pis kokuyu hep hastalandiginda oluyo ama geciyo bi sure sonra.simdi oyle koku diyil ama burun akintisi pis kokuyo dogrusu.dili temiz baktim hafif ortada beyazlig var.keyfi iyi ateside inmis ama burun akintisi gecmiyo bitmiyo gece tikaniklikdan zor uyuyo😔
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 22:55
Burun akintisi; en az 2-3 hafta surer. 
Eski mailleri okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2018 Saat 21:08
Kadir bey Allah sizdeb razi olsun oglumu doktora goturmedim dayandim 3hafta oldu iyilesiyo cok sukur hergun balli.limon veriyorum iliadin kullandim yarin okula yine baslayacak muhtemelen yine birinden virus kapacak bagisiklik icin ne yapa bilirim cok hasta oluyo
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.