|
Otizm belirtileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 02:25 |
Hocam 11 aylik oglum var yasitlarina gore zeka olarak geride gibi goz temasi kuruyor mesela babadan bana gelmek istemiyor disari cikmak istiyo ama duygusux gibi mesela caydanliga elini viruyo sicak olduguni biliyor amq surekli elliyor takinti yaoiyor kapiyi sutekli acip kapatiyor ybanci kisilerin kucagina gitmek istemoyor sadece edeh diyor kixdigim xaman agliyor ismini soyleyince bakmiyor pek elinden biseyi alinva agliyor yeninyeni yurumeye basladi kilosu 12 boyi 76cm birsx korkuyorum beni aydinlatirsanix disardan gorenler cok duygusux bebek gibi diyor korkuyorum
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun..
|
|
![]() |
|
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Hocam okuyorum vallahi iki senedir surekl8 okiyorum ama nolur bu takintisi belirti olabilirmi
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benzemiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|