|
İLERLEMİŞ BRONŞİT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rüzgar2013 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar2013
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 09:54 |
Hocam merhaba .benim 5 yaşında oğlum 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı soğuk algınlığı vardı.2 haftadır şiddetli öksürüğe çevirdi.burnunu sürekli açık tutmama rağmen bir türlü geçmedi.Bu hastalık döneminde 1 gece ateşlendi sadece.son bir hafta sabaha karşı uyanıp balgamlı öksürük krizine girip balgam kusmaya başladı.3 gün önce dr götürdük.sırtını dinledi ve film istedi ve ileri derece bronşit zatüreye dönebilir dedi.klamer 50 ml antibiyotik + 6 tane cefamed iğne muconex -brıcanyl şurup ve budecord ventolin buhar tedavisi verdi.öksürük krizimiz olmadı tedaviye başladıktan sonra.tedavi şekli doğru mu fikrinizi almak isterim.Saygılarımla..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik bir Turk doktor sacmaligi!! 1- Bir kere, Bronsit, Zaturre'ye donmez….. Aralarinda hicbir baglanti yok.. Bronsit, vucudun kendi yaptigi bir "brons daralmasidir"... Zaturre ise, Zaturre mikroplari ile olur.. NE alaka ise!!! 2- Bir doktorun; hem Klamer, hem Cefamed igne vermesi, cehaletinin derecesini gosterir. 3- Madem, Antibiyotiklik bir durum teshis eti, hangi AKLA hizmet, Astim ilaclari veriyor?? 4- VE hele, hangi AKLA hizmet, Kortizonlu ilac veriyor.. Bir doktor, nasil bu kadar SALAK olabilir??? Sebep ne biliyormusunuz??? Turk doktorlari, Grip teshis etmemeye yeminliler ya, bu pust da akli sira hangi ilac iyi gelirse hesabi, boyle; "Asure recete" yaziyor.. Bu sahtekarlik cesiti Turkiye'de cok yaygindir.. SAKIN; verilen ilaclarin Hicbirini kullanmayin.. Hele igneleri ASLA yaptirmayin.. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi birde, boyle "oksuruk krizleri" olursa, sicak su Buhari uygulayin.. Bu kadar da pustluk olmaz yani!! |
|
![]() |
|
rüzgar2013 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar2013
Hocam bugün alerji Dr undan randevumuz vardı.başka çocuk dr'unun bronşit teşhisi koyduğunu söyledim.ilaçları gösterdim.oğlumun sırtını göğsünü dinledi ben şu anda bir sıkıntı duyamadım.bronşit geçmiş dedi.3 günde mi dedim.diğer Dr 3 gün önce teşhis koymuştu.birşey demedi çektirdiğim filmi hastaneden almamı istedi.bakıcak kontrol edicek.malesef iğneyi 2 gün yaptırmıştım hocam yazınızı okusaydım asla yaptırmazdım..alerji Dr da iğneyi diğer şrupları kesmemi söyledi.Klamer 10 güne tamamla dedi.geniz akıntısı çok dedi öksürük o yüzden oluyor dedi.otrivine 5 gün kullanmamızı hergün 1 kere 1 ay budecord kullanmamızı ventolini sadece öksürük krizi olduğu zaman onun dışında kullanmamızı söyledi.3 gün içinde 2 farklı Dr yorumu çıldırmamak elde değil.biz neye kime güvenicez?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"...… geniz akıntısı çok dedi öksürük o yüzden oluyor dedi…" Bunlar cidden, cok SALAKLAR!!! Gerek geniz akintisi, gerek oksuruk, Viruslara karsi vucudun savunma kasti ile olusturdugu "SAVUNMA" mekanizmalaridir. Viruslarin yayilmalarini onlemek icin, bu "akinti" salgilanir. Bu akinti hem viruslarin yayilamalarini onler, hem ihtiva ettigi bazi maddeler ile, viruslari etkisiz hale getirir.. Oksuruk ile de disari atilrlar veya yutulurlar. Devletimizin ACZI nedeni ile; '70'yillarda kaldirilan Fizyopatoloji dersi nedeni ile bu doktorlar, hastaliklarin olus mekanizmalarini bilmezler.. Ondan sonra da iste boyle abuk-subuk konusurlar.. Goruyorsunuz, bunlari "Itin g.tune soktugum halde, gene israrla, Grip teshis etmiyorlar. Zira, ISLERINE GELMIYOR.. Bu sekilde, 1 koyundan 3 posteki cikariyorlar.. Sakin bu namussuzlara inanmayin, benim yazilarimi okuyun.. Once; Bakteri/virus ayrimini yapin, (Ates+koku+Pas) uclusunu degerlendirin, Antibiyotiklik ise, o zaman doktora gidin, zira elinizi mahkum hale getirdiler.. Sizleri mecbur tuttular, Antibiyotik yazdirmak icin doktora gitmeyi.. SONUC: Hicbirine guvenmeyin. Yazilarimi okuyun, kendi doktorunuz olun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2018 Saat 00:32 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rüzgar2013
Çok teşekkür ederim hocam Açıklayıcı bilgileriniz için.Bu arada oğlumun D VİTAMİNİ 13.8 çıkmış.baya düşük sanırım.nasıl takviye alalım ampul öneriyorsunuz yazılarınızdan anladığım kadarıyla damlaların faydası olmaz mı?bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim?bu eksiklik bağışıklığa etki ediyordur değil mi?sık hastalanmasının sebeplerinden olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 ay ara ile, AYDA 1 TANE, (toplam)2 ampul Dvit3 icirin. Ondan sonra da, her sene en az 1 ampul icirin. Bu konuyu iyi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|