|
Amipli dizanteri ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2018 Saat 14:20 |
Hocam kızım 20 aylık falandı sanırsam çok yediği bir günün akşamına ıshal oldu böyle sancılı ıkıntılı sümüksüydü ama kan olmadi hicbirzaman ... neyse flagly kullandık 1 hafta da atlattık diyebilirim ama bayağı sancılı kötü olmuştu... tahlilde temiz çıkmıştı çocuk doktoru dizanteri değil olsa kanlı olurdu demişti ama dizanteriye tamamen örtüşüyodu belirtiler neyse ... kızım şuan 6 yaşında bazen yemek yerken karnım ağrıyor der hocam bu dizanteri çokmu kötü bir enfeksiyon o yüzden bazı sekeller kalmış olabilirmi kizimin bağırsaklarında .... ve arasıra olan karın ağrısı buna bağlı olabilirmi...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dizanteri ile yakindan-uzaktan hicbir alakasi yoktu ama, Turk doktorlari HER ishalli cocuga Dizanteri ilaci verirler. Dizanteri ile HIC alakasi yok.. 2- "Arasira" dediginiz surerler kac gun?? Agri oldugunda, agri suresi ne kadar?? Agrinin belirli bir saati varmi?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2018 Saat 20:37 |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam aynı anlattığınız gibiydi ama sancidan sonra kaka yapiyodu azıcık böyle sümük gibi ama kanlı değildi işte doktor da her ihtimale karşı vermişti ilacı... şimdi ki ağrısı böyle kahvaltı yaparken oluyor yemeğin ortasında diyor karnım karnım sonra unutuyor 1dakika falan sürüyor ama yemek yerken olması kafama takılıyor .... dizanteri değilse neydi hocam peki çok yediğinden olduğunu net bir şekilde biliyorum çorba yeyip üstüne süt içmişti bende şaşırmıştım çünkü az yiyen bir bebekti hikayemiz böyle yani .... ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bazen kakasini ağrılı yapıyor hocam kasığını gösterip ağrıyor diyor yapınca geçti diyor nuda normal heralde bilmiyorum bu 20aylikken geçirdiği olayla alakalı mı o korkutuyor beni...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
20 aylik iken olan hadise, 6 yasinda nasil etkili olabilir?? Tatil gunlerinde bu agri olmuyorsa, "Okul stresi" olabilir. Tatil gunlerinde de, oluyorsa; gunde:2x1 Sipraktin surup, 5 gun kullanip, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Şurubu deneyecegim hocam ... Hocam birde kızımda hastalık zamanlarında bariz karın dolgunluğu oluyor böyle şiş gibi duruyor 3 hafta ayak ağrısı döneminde mesela hep şişti kusmalı hastalık olur şişer hafif .... şuan hasta değil normal mesela dümdüz bunun sebebi ne olabilir hocam acaba kullandığınız dolven calpol ilaçları olabilirmi? Veyahut hastalık esnasında vücutta gelişen bir takım değişikliklermi? Bunun üzerinde durmak gerekirmi .... kızım 120 cm 20 kilo ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam birde şunu belirteyim ayak ağrılarında olan dolgunluk böyle kasık bölgesindeydi yani lenflerde gibiydi ama ben götürmedim sırf bunun için sizi okuduğum için beklemem gerektiğini biliyorum ama kafama da takılmadı değil ? Şuan indi dümdüz ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo eksigi yok.. 5cm boy fazlasi var, zayif gosterebilir, o da onemli degildir. Karin sisliginin, kaka yapmamakla ilgisi olabilir.. Kakasini takip edin, arasinda bir baglanti varmi, ona dikkat edin. Ince bir kiz oldugu icin, o donemlerde; hemen karni sismis gibi gozukur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|