|
Nezle |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayşe Defne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Defne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 14:20 |
Doktor Bey merhaba, eski yazıları okudum oradan sorayım dedim ama forum izin vermediği için yeniden konu açmak zorunda kaldım. 11 aylık kızım nezle oldu Ateş yok. Şeffaf renk burun akıntısı hapşırık var. Öksürük de yok. Burnu tıkanmıyor ama doluyor sümküremediği için gece zorlanıyor. Serum fizyolojik sıkıp temizlemeye çalışıyorum. Serum fizyolojik kullandığım gün illiadin kullanmıyorum dediğiniz gibi. Burnunu tam boşaltamadığım için geniz akıntısı oluyor ve çocuk yutuyor haliyle. Öksürük başlatır mı bu? Ateş yapar mı ileriki günlerde? 4 gündür bu şekilde. Limon bal limonata şeklinde veriyorum gün aşırı. Başka ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120941 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz akintisini yutmasi ile, oksuruk arasinda bir bag yok. Her ikisini de, ayni etken (VIRUS) yapiyor. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Ayşe Defne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Defne
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Kolaylıklar dilerim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|