|
İlaç Ölçü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 22:50 |
Değerli Hocam,
Bugün birkaç kez farklı konu başlığında size danışıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederiz. Strep A testi pozitif olduğu için penos 400 kullanıyoruz. 32 kilo 10 yaş için sormak istiyorum. İlk 13 gün sabah - akşam 10 ml (2 ölçek) kullandık. 8. gününde tekrar ateş olmuştu; beraberinde öksürük ve burun akıntısı olduğu için takılmadık. Antibiyotik bitti, 1 gün sonra tekrar ateşlendi. strep A testi tekrar pozitif çıktı, bu sebeple penos tekrar başladık. Benim sorum: Penos ilk kullanımımızda az kullandık diye etki etmemiş olabilir mi? Dr günde 3 kez*2 ölçek demiş. Biz okula gidiyor tam gün diye kullanamamıştık. Yani bu streptekok taa 15 gündür az ölçekten dolayı ölmemiş; yaşıyor olamaz değil mi? Tek dozla 12 saatte ölüyor diye soruyorum. Ölçek az ise hiç etki etmez mi? Teşekkürler, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani anlamiyorum!!!!! Nasil anlatmaliyim ki!!!! Pen-Os, Streptokoklari oldursun diye devamli verilmiyor… Streptokoklar zaten daha; ilk doz verildiginde oluyorlar.. Sonraki dozlar yeniden Streptokok alinmasin diye.. Siz bu SALAK Turk doktorlarini dinledikce, benim size bir sey anlatabilmem cok zor.. LUTFEN, okuyun.. Bilhassa ilk sayfadaki, Yazarlar kismindan; "Beta diye bir virus...." makalemi okuyun.. Beni anlayabilmeniz icin, biraz egitimli olmaniz sart.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|