Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş dönmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Baş dönmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş dönmesi
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 09:35
Kadir bey merhaba. Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var. 10 yaşındaki kızımda ve bende araç tutması var. Oldukça kötü oluyoruz. 2 haf5a kadar önce 40 dakikalık bir yoldan dönerken yine araç tuttu kızımı, baş dönmesi,mide bulantısı ve kustu. Ogünü hep yatarak geçirdi. O günden beride hep gün içinde başım dönüyor diyor.Birde okula servisle gidiyor,ondada biraz kötü oluyor. Bende acaba kristal kayması falan mı okdu diye kbb doktoruna götürdüm. Önce çocuklarda olnaz dedi. Muayene etti. Sanki ufak bir miktar var gibi dedi. Betaserc dite bir ilaç verdi. 20 gün kullansın dedi. Geçer dedi. Eve geldik. İlacın prospektüsünde 18 yaş altı kullanmasın yazıyor. Ben vermedim ilacı. Bir size danışmak istedim. Ve baş dönmesi içinde tavsitenize ihtiyacım var. Biraz endişelendim başım dönüyor deyince genelde hergün oluyor.Baş dönmesi dışında başka bir etki yok vucudunda. Kulak çınlaması,duymama falan gibi.şimdiden yardımınıza teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 19:33
Arac tutmasini onlemek icin, aracin onune oturmak ve devamli ileriye bakmak, vasita tutmasini onleyebilir.
Yeterli olmazsa, Dramamine tablet; seyahatten 15 daka once, 1/4 tablet almaniz yeterli olur. 
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 19:39
Peki 2 haftadır hergün oluşan bir baş dönmesi var, o kötü araç tutmasından sonra oldu. Okulda derstte yada evdede oluyor. Doktor betaserc verdi 20 gün ama ilaç prospektüsünde 18 yaş altı kullanmamalı diyor. Sizin görüşünüz nedir bu konuda. Ne yapmalıyım. Kulak kristali kayması gibi dedi doktor. Bu ilacı içsin geçer dedi. Ama ben size sormadan içirmedim. Gün içinde ara ara baş dönmesi oluyor 2 haftadır geçmedi. Endişeleniyorum Kadir Bey. Sizin görüşünüz nedir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 20:14
Once Dramamine kullanin.. Betaserc kullanamazsiniz. 
Yukarı Dön
tutu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tutu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 23:48
Teşekkür ederim yardımınıza Kadir bey. Siz olmasanız ne yapardık.  iyiki varsınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.