|
Kilo alamama sebebi hk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Arzunisan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Arzunisan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kilo alamama sebebi hkGönderim Zamanı: 14 Oca 2019 Saat 15:57 |
|
Merhaba kadir hocam benim 8.5 aylık bir kızım var ve 7.200 gr ağırlığında şuanda çok iştahsız ve çok az kilo alıyor. Ilk zamanlar 700 gr alırken 5 ayından sonra kilo alırmı çok yavaşladı bir ara b12 104 e düştü şuan da 462 olmuş gaita hazim testi yapıldı çok sayıda selüloz taneleri nişasta tanecikleri çıktı diye laktoz enzim damlası kullanmamız istendi kullandık ama yine 15 gün sonrasında kilo alımı olmadi en son idrar da 6-7 lokosit göründü fixef 100 mg sürüp yazdılar yani anlayacağınız bor türlü kilo alamama sebebini net bir biçimde anlayabilmis ve beni aydınlatabilmiş değiller bu konuda takdir edersinizki çok endişeliyim henüz desteksiz oturamıyor bile tepkileri iyi algısı iyi ama iştahsız kilo alımı düşük bir bebek ben kendim tiroid ilacı kullanıyorum bunun bir zararı varmi onu etkiliyormu noktasında soru işaretlerim var anne sütü mama ve ek gıda destekli bir beslenme yapıyoruz birde fantomalt yuksek enerjili toz formül yazdı doktorumuz ama onunda fayda edeceğini sanmıyorum son 4 aydır kilo sorunu ve sebebleri hakkında çok üzülüyorum ama asıl neden şüphe edip araştırmam tahlil ettirmem gerek kime gitmem gerek sizden bilgi almak ve yardımınızi istiyorum hocam cevaplarsanız çok mutlu olurum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2019 Saat 20:33 |
|
Eski maileri okuyun, dilimde tuy bitti!! Hala ayni sahtekarliklari kabulleniyorsunuz. 1- Dunya'da bir tek Turk doktorlari, idrarda 6-7 "Lokosit" goruldu diye IYE teshis edebilecek kadar SALAKTIRLAR!! 2- Fantomalt verdiginiz anda cocugun istahi kaybolur.. Bu tip gelisme sorunlarinda, dogum kilosunun onemini de bir ogrenin artik!!! Cok okumaniz lazim.. LUTFEN once OKUYUN; ondan sonra gerek olursa sorun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2019 Saat 01:43 |
|
![]() |
|
Arzunisan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Arzunisan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2019 Saat 00:49 |
|
Evet haklisiniz hocam çok okumamiz gerekiyor forumunuza yeni üye oldum herşey bir vesiledir okuyarak yazarak birilerinin sizden bahsettigini sizi önerdiğini okuduk şimdide sizin bilgilerinizden faydalanmak için okuyacağız elbette.Ben sadece asıl mevzu nedir bu durumlarda akla ilk ne gelmeli ? Yine arayıp bulmalıyım anlaşılan. Teşekkür ederim cevaplarınız için hocam başarılarınız daim olsun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|