|
Devit-3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2019 Saat 11:03 |
Merhaba Hocam,6 ve 10 yaşında okula giden 2 çocuğum var.Çok ŞÜKÜRRR sağlıkları yerinde,yeme içmeleri de (sebze yemekleri hariç) gayet iyidir.Yazılarınızı her gün okuyorum ve sizden öğrendiklerimi de çoğu zaman uyguluyorum.(Arada aile ve mahalle baskısına direnerek ) .Fakat tüm uyarılarıma rağmen ,hepsinin para tuzağı olduğunu söylediğim halde eşim ve kayınvalide 4 gün önce eczaneden balık yağı (ZİNCO MEGA markası) almışlar ve içirmişler. İçinde 200 IU D vitamini varmış.(!) Bende dün eczaneden ilk defa 2 çocuğuma da içirmek için Devit-3 ampul almıştım .Fakat size danışmadan da kullanmak istemedim.Hocam hem balık yağı hemde devit-3 ampulü içirmek doğrumudur?
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Madem, para verip alinmis, once surubu icirin, sis bittiklten sonra Ampulu icirin.. Bu tip suruplar, sadece; saglam ve D vitamini eksikligi OLMAYAN kimselerde gunluk idame dozu olarak kullanilabilir. Pahali ve zahmetli bir yontemdir. Senede 1 defa, 1 ampul Dvit3 icirmek, hem cok daha ucuz, hemde pratiktir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|