|
Oksuruk burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pinarisu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2019 Saat 13:10 |
Hocam kızım 14 aylik düz 12.5 9 kilo 75 cm .cuma günü oksuruk Cuma günü ara ara oksurmeye başladı .gece boguk boguk oksuruyordu. Uyumak ta zorlandı .cumartesi günü öksürüğü artarak devam etti. Eski yazılarınıza baktım. Balgam Havlar şekilde oksurmeye KRUP olduğunu düşündüm. Dun burun akıntısı başladı .ara ara oksuruyor
Burun akıntısı halen devam ediyir hapsiriyor. Şu gibi akıyor burnu .cold mix .temiz hava ıhlamur veriyorum .ama çok huzursuz .ağlıyor . Rvs olabilir diye korkuyorum .Ateşi çıkmadı hiç .Ayrıca salya si akıyor .doktora gotursem ilaç verecek bebegimi delecekler ne yapmalıyım .Uyurken oksuruk uyandırıyor. Bağlamıni yutuyor .beslenmesi fena değil şimdiye kadar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
RSV'de olsa, Influenza da olsa, siradan Grip de olsa; Yapilacaklar SADECE benim anlattiklarimdir.. Cocuk doktorlarina kanip da, verdikleri ilaclari kullanirsaniz, CIRA GIBI yanarsiniz., RSV olacaksa olur, yeterki siz HATA yapmayin, cocuk doktorlarinin verdigi ilaclari (Bilhassa kortizonlu spreyleri) ASLA kullanmayin.. Meslek hayatim boyunca, pek cok RSV li hastam oldu, teki bile Hastaneye yatmadi.. Gece oksurukleri icin, basucunu yukseltin, ColdMix ve sicak su buhari yapin..
|
|
![]() |
|
pinarisu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim .Hocam déCort yaptırdık .Diğer tavsiyelerinizi de uyguluyorum. Asıl sorunu çözmeyi istiyorum .Kızım her ay hasta.ogretemim .okuldan mikrop getiriyorum diye izine ayrıldım .ama yine de hastalandi kziim .çok dengeli besliyorum . Hergün Et yoğurt haftada 2 kez balik sebze. Evde ne pisirirsem veroyorum .hergün avcu kadar kırmızı et de alıyor.anne sütü de aliyir. .bagisikligi çok düşük .üzerine çok titriyorum hasta olmasın diye ama oluyor . Kalbinde 6 mm asd tip delik var .Bu nedenle mi diye düşünüyorum hastlaniyor. delik etkiler mi? Bir de sık hastalanmamasi icin ne yapmaliyiz ? Etrafın sen bu çocuğa bakamiyorsun sozlerinden inanin çok yoruldum. Her türlü yorgunum ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Decort, BIR TEK; Krup oldugunda kullanilir.. Kalbinde, onemli bir "delik" olsa, cocukta gelisme geriligi olur.. LUTFEN, eski konulari okumadan sual sormayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|