|
Dil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eylem Solak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2019 Konum: Dilde nokta Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eylem Solak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 01:13 |
Herkeze iyi akşamlar, benim ikizlerim var (kiz ve erkek), çok sık hastalanıyorşar ama aşa yukarı başa çıkıyorum. Şimdi biraz üzüldüğüm bir durum çıktı, kızımın dilinde bir kırmızı büyük nokta çıktı, ne olduğunu bilmiyorum, yardımcı olursanız çok minnetağr olurum, kızım da 4 yaşında :(
|
|
Eylem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikintisi yoksa, Cografya Dil dir, daha dun soruldu, oradaki resim ile mukayese edin.. Resim olmadan YORUM YAPAMAM!!!
|
|
![]() |
|
Eylem Solak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2019 Konum: Dilde nokta Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eylem Solak
Teşekür ederim, bende onu düşünüyordum, bunun bir ilacı var mı :( ?
|
|
Eylem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eylem Solak
Burada daha yeni olduğum için resim takamadım, eski yorumları da çok göremiyorum, afedersiniz.
|
|
Eylem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|