Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eylem Solak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eylem Solak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dil
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 01:13
Herkeze iyi akşamlar, benim ikizlerim var (kiz ve erkek), çok sık hastalanıyorşar ama aşa yukarı başa çıkıyorum. Şimdi biraz üzüldüğüm bir durum çıktı, kızımın dilinde bir kırmızı büyük nokta çıktı, ne olduğunu bilmiyorum, yardımcı olursanız çok minnetağr olurum, kızım da 4 yaşında :(
Eylem
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118703
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 06:42
Sikintisi yoksa, Cografya Dil dir, daha dun soruldu, oradaki resim ile mukayese edin..
Resim olmadan YORUM YAPAMAM!!! 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eylem Solak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 09:02
Teşekür ederim, bende onu düşünüyordum, bunun bir ilacı var mı :( ?
Eylem
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eylem Solak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 09:16
Burada daha yeni olduğum için resim takamadım, eski yorumları da çok göremiyorum, afedersiniz.
Eylem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.