|
Ağızda koku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 470 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2019 Saat 22:49 |
Merhaba kadir bey kızım 25 aylık 13 kilo 750 Gr 88 santim bu kişi hastalanmadan geçiriyoruz derken dört gündür ağızda kötü koku ve katı yiyeceklere iştahsızlık başladı sadece süt ve çorba içiyor ateş hiç olmadı grip belirtileri burun akıntısı olmadı sadece gece ağzı açık horultulu uyku ve ağızda pis koku ve iştahsızlık var dili pembe sizin yazılarınızda bulamadım hastane içinde eşimle birbirimizin gözüne bakıyoruz yine bir sürü test iğne ilaç çıkacak diye boğaz enfeksiyonu olabilirmi ateş hiç yok dilde pasta yok bilemedik iştahsızlık korkutuyor bizi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118702 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her halde bende bir anlattim hatasi var..... Ates+Koku+Pas uclusunun ucude beraber olursa, antibiyotik gerekir.. Bunu daha nasil anlatabilirim???
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 470 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam daha önce yazılarınızı okuduğumuz için antibiyotik bizde kullanmak istemiyoruz sadece iştahsızlık ve koku endiselendiriyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|