|
bebekde düşük kan sekeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hanzade44 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2019 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanzade44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2019 Saat 14:29 |
Sayın hocam uzun bir aradan sonra gene yazıyorum size:(hocam bende gebelik şekeri varmış ve ben bunu test falan yapmadigim için doğumdan iki hafta önce amniyon sıvısı fazlalığından öğrendim ve bebeğim 3.800 kg doğdu üstelik karnım da kalp te büyüme olmuş..kalp sorunu iki ay içersinde duzeldi ama oğlum ilk iki ay ikişer kilo aldı nedenini anlayamadık doğum sonrası kan şekerine bakıldı normaldi..şu an oğlum 15 aylık ve geçen haftaki kan testinde kan sekeri 60 cıktı hocam ertesi günü doyurup iki saat sonra yaptırdık bu kez 78 cıktı...hocam çok korku doluyum inanın..affınıza sığınarak iki sorum olacak 1.bu kan sekeri değerleri normal sayılabilirdi 2.si oğlumun şekerden etkilenmiş olması düşünülürse ilersi için diyabet riski tasirmi...simdiden cok tesekkur ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari SALAK olduklari icin, bebeklerdeki "Kan Sekeri" degerlerini bilmezler.. Eriskinlerin "Kan seker seviyesi" ile ayni oldugunu zannederler.. Bebeklerde Kan sekeri seviyeleri: Yenidogan : 30-90mg/dL 0-2 YAS : 60-105mg/dL 2 yas sonrasi: 70-110mg/dL dir.. Amnios sivisi fazlaliginin "Gebelik sekeri" ile ne alakasi var?? Eger olsa idi, Bebek 6 kilo ustu dogardi ve daha ilk gun "Hipoglisemi sokuna" girerdi.. Sonradan kilo almasi; annede "seker var" anlamina gelmez.. Siz bu Turk doktorlarini ciddiye alirsaniz, daha cok uzulursunuz.. Keske dogumdan once, bu konulari okusa idiniz.. Bari bundan sonra; "Yani dogan Bebek Ozellilleri" ile ilgili makale ve soru-cevaplari okuyun.. Belli ki etrafinizdaki doktorlarin kapasitesi, aptallik seviyesinde.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Şub 2019 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
hanzade44 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2019 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanzade44
size müteşekkirim bu güne kadar bana söylenen ne varsa tam tersini söylediniz ve inanın hepsi sizin dediginiz gibi cikti🙏hocam anlıyorum ama sıvı fazla denince test yaptım sekerim vardi hakkaten ve oğlumun kalbinde büyüme olmuştu şeker etkilemiş dendi...hocam ilerde şeker olma olasılığı tüm çocuklarla aynimi sizce risk taşıyo dendi hatta demin gittik hastaneye kan sekeri düşük diye...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuk ta "seker" ile ilgili bir sey yok.. Bu konuyu bilmeyen, doktor var.. Ilerde; "Seker hastasi" olurmu??? Bilemem, falciliga girer.. Sizdeki en yuksek; ACLIK Kan sekeri degeri ne kadardi??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanzade44
hocam bende gebeliğin son haftasıydı olctugumde 50 lerde idi tokluk 180 falandı...anlıyorum sizi hocam ama burdaki doktorlar da açlık sekeri tokluk sekeri genelde düşük olduğu için çok dikkatli olmalısınız diyo..😔😔😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gidin isinize Allahaskina!! Ne dediklerinden haberleri yok..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanzade44
Rabbim her daim yaninizda olsun....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|