|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2019 Saat 23:21 |
Hocam kızım 3 yaşında 14 kilo.
Bugün birdenbire sol kulağını göstererek yeri göğü yikarcasina aciyor diye ağlamaya basladi. Son zamanlarda grip falan gecirmedi ateş öksürük balgam vs. de yok. Hemen illiadin damla kullandım ağlarken uyudu uyanınca yine aynı şekilde delirdi ağrıyor diye calpol verdim ama korktum acaba biseymi soktu diye kulağına. Acile götürdüm anlattım sadece kulağına baktirmaya geldim bişey varmı diye dedim.Baktı enfeksiyon var dedi.Bende atesi falan yok diye zaten illiadin kullanıyorum yazarsanız ateşi çıkınca kullanmam için bactrim yazın dedim tamam dedi eczaneye gittiğimde yazdığı ilaçların Klavunat ve iburamin zero olduğunu öğrendim almadım şuan almalimiyim? Ağlamaları hala devam ediyor araz olarak sadece kulak ağrısı var ne yapmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazdigi hicbir ilaci almayin... sadece Iliadin 5 gun kullanin.. Ne diye gidersiniz KI!!!!
|
|
![]() |
|
Aslihumabaris ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslihumabaris
Hocam gece ateşi çıkti hala atesli. Sadece illiadin kullanıyorum bu şekilde devam edeyim mi yoksa bactrim alayimmi bi şekilde ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim'e gerek yok.. Sadece Iliadin damla yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|