Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boğmaca olabilir mi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Boğmaca olabilir mi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boğmaca olabilir mi ?
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 02:54

Dr Bey oğlum 4,5 yaşında bu güne kadar tüm hastalıklarında sizin yöntemlerinizle geçirdik Allah razı olsun sizden , fakat 2 gündür daha önce hiç bu kadar uzun büyutlu sürmeyen sürekli tıkalı şekilde ard arda öksürükleri oluyor nefessiz kalıyor sıcak buhar uyguluyoruz bal limon dediğiniz herşeyi zaten uygularım fakat bu bir başka Dr Bey korkuyorumaıkçası ateşte var takiben bu kadar tıkalı olup uzun süren öksürüğü inanın bu kadar yıpratmamıştı oğlumu aklıma bu geldi olabilir mi ne olur aydınlatın beni
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 07:28
Asilari yoksa, Bogmaca olabilir. Bogmaca mikrobu, yapi olarak;  diger hicbir bakteriye benzemez, ve butun
 Antibiyotiklere de direnclidir. 
Ozelligi; TAM 5 kere oksurdukten sonra, "Horoz otusu" gibi nefes alinmasidir. 
Asilari yapildi ise, alelade  Grip tir. 

Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 08:43

Dr Bey aşıları yapıldı 2 yaşına kadar olan ama bu devletin karşılamadığı özel bir aşı mıydı acaba ne zamanda yapılıyordu bilemiyorum ? Tarif ettiklerinize benziyor Dr Bey peki bu durumda nasıl bir yöntem uygulamalıyım ?
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 09:15
   Kusura abkmayın Dr Bey aşı takviminden baktım aşısını olmuş oğlum 2. 4. Ve 6. Ayda 3 doz şeklinde ama bu öksürük boğmacaya çok benziyor hiç bu kadar olmamıştı oğlum korkutuyor beni bir tedavi şekli var mıdır Lütfen yanıtlarınızı bekliyorum Hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 18:57
Oksuruj ile ilgili yazilarimi okuyun..
Oksurugu tedavi etmiyoruz!!!  Oksurugu yapan hastaligi tedavi ediyoruz.. 
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 21:28

Bugün dr a gittik boğmaca değilmiş sadece üşütmeye bağlı ciğerleri balgam dolmuş tıkanmış dedi , ayrıca geniz eti büyük dedi röntgen çektirip baktı Be kulak burun boğaza gösterip ameliyatlık durum varsa alınsın dedi 😕 sık hastalanıp üst solunum yolu rahatsızlığı geçirmesinin nedeni geniz eti büyük olduğu için görevini yapamıyor dedi. Bilemedim Dr Bey ameliyatlıksa alınmalı mıdır Sizce ? Ayrıca Sudefed Şurup ve Klamer Şurup yazdı ama almadık Hocam kullanmıycaz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 23:48
Goruyorsunuz, bu Asir'da bile HALA;
1-  Turk doktorlari, "usutmek ile" hastalik olabilecegini zannedecek kadar
AHMAKTIRLAR!!  Bunlarde zerre utanma olsa, bu kadar hakaretten sonra , bir kitap acarlarda isin dogrusunu
 ogrenirler.. 
2- Bunlar oyle SALAK yaratiklardir ki, "geniz etinin" bir lenf bezi oldugunu ve gecirilen  hastaliklar sonucu
 buyudugunu bile bilmezler.. Geniz eti buyuk diye hastalik OLMAZ, sik hastalik oldugu icin, geniz eti buyur.. 
zamanla, cocuklarda, antikorlar gelistikce, lenf bezlerine daha az is duser ve bu lenf bezleri (Geniz eti ve
 Bademcikler) kuculurler..
3-  "...geniz eti büyük olduğu için görevini yapamıyor dedi. "...  Goruyorsunuz salagi!!! 
4- Bu yasta; HER COCUKTA, geniz eti ve bademcikler buyuktur..  Assagilik sahtekar! 4,5 yasinda bir
 cocugu ameliyata alacak!! 

Bu assagilik sahtekarlardan uzak durun. 
Antibiyotik gereken/gerekmeyen ayrimi icin (bugunden baslayip, eskiye dogru)mailleri okuyun.. 

Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2019 Saat 01:17

Çok teşekkürler Dr Bey zaten sizin tüm yazılarınızı okumaya eskiden beri devam etmekteyim ☺ ilaçları kullanmamam gerektiğini de biliyordum antibiyotiklik durum yok ortada çünkü ☺👍🏼sadece geniz eti kısmında takılmıştım ve size danıştım çok çok teşekkür ederim mesajımı yanıtladığınız için
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.