|
Boğmaca olabilir mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2019 Saat 02:54 |
Dr Bey oğlum 4,5 yaşında bu güne kadar tüm hastalıklarında sizin yöntemlerinizle geçirdik Allah razı olsun sizden , fakat 2 gündür daha önce hiç bu kadar uzun büyutlu sürmeyen sürekli tıkalı şekilde ard arda öksürükleri oluyor nefessiz kalıyor sıcak buhar uyguluyoruz bal limon dediğiniz herşeyi zaten uygularım fakat bu bir başka Dr Bey korkuyorumaıkçası ateşte var takiben bu kadar tıkalı olup uzun süren öksürüğü inanın bu kadar yıpratmamıştı oğlumu aklıma bu geldi olabilir mi ne olur aydınlatın beni ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asilari yoksa, Bogmaca olabilir. Bogmaca mikrobu, yapi olarak; diger hicbir bakteriye benzemez, ve butun Antibiyotiklere de direnclidir. Ozelligi; TAM 5 kere oksurdukten sonra, "Horoz otusu" gibi nefes alinmasidir. Asilari yapildi ise, alelade Grip tir. |
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey aşıları yapıldı 2 yaşına kadar olan ama bu devletin karşılamadığı özel bir aşı mıydı acaba ne zamanda yapılıyordu bilemiyorum ? Tarif ettiklerinize benziyor Dr Bey peki bu durumda nasıl bir yöntem uygulamalıyım ? ![]() |
|
![]() |
|
Kusura abkmayın Dr Bey aşı takviminden baktım aşısını olmuş oğlum 2. 4. Ve 6. Ayda 3 doz şeklinde ama bu öksürük boğmacaya çok benziyor hiç bu kadar olmamıştı oğlum korkutuyor beni bir tedavi şekli var mıdır Lütfen yanıtlarınızı bekliyorum Hocam
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksuruj ile ilgili yazilarimi okuyun.. Oksurugu tedavi etmiyoruz!!! Oksurugu yapan hastaligi tedavi ediyoruz..
|
|
![]() |
|
Bugün dr a gittik boğmaca değilmiş sadece üşütmeye bağlı ciğerleri balgam dolmuş tıkanmış dedi , ayrıca geniz eti büyük dedi röntgen çektirip baktı Be kulak burun boğaza gösterip ameliyatlık durum varsa alınsın dedi 😕 sık hastalanıp üst solunum yolu rahatsızlığı geçirmesinin nedeni geniz eti büyük olduğu için görevini yapamıyor dedi. Bilemedim Dr Bey ameliyatlıksa alınmalı mıdır Sizce ? Ayrıca Sudefed Şurup ve Klamer Şurup yazdı ama almadık Hocam kullanmıycaz ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz, bu Asir'da bile HALA; 1- Turk doktorlari, "usutmek ile" hastalik olabilecegini zannedecek kadar AHMAKTIRLAR!! Bunlarde zerre utanma olsa, bu kadar hakaretten sonra , bir kitap acarlarda isin dogrusunu ogrenirler.. 2- Bunlar oyle SALAK yaratiklardir ki, "geniz etinin" bir lenf bezi oldugunu ve gecirilen hastaliklar sonucu buyudugunu bile bilmezler.. Geniz eti buyuk diye hastalik OLMAZ, sik hastalik oldugu icin, geniz eti buyur.. zamanla, cocuklarda, antikorlar gelistikce, lenf bezlerine daha az is duser ve bu lenf bezleri (Geniz eti ve Bademcikler) kuculurler.. 3- "...geniz eti büyük olduğu için görevini yapamıyor dedi. "... Goruyorsunuz salagi!!! 4- Bu yasta; HER COCUKTA, geniz eti ve bademcikler buyuktur.. Assagilik sahtekar! 4,5 yasinda bir cocugu ameliyata alacak!! Bu assagilik sahtekarlardan uzak durun. Antibiyotik gereken/gerekmeyen ayrimi icin (bugunden baslayip, eskiye dogru)mailleri okuyun.. |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler Dr Bey zaten sizin tüm yazılarınızı okumaya eskiden beri devam etmekteyim ☺ ilaçları kullanmamam gerektiğini de biliyordum antibiyotiklik durum yok ortada çünkü ☺👍🏼sadece geniz eti kısmında takılmıştım ve size danıştım çok çok teşekkür ederim mesajımı yanıtladığınız için ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|