Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KENDİM İÇİN KANSIZLIK HALSİZLİK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

KENDİM İÇİN KANSIZLIK HALSİZLİK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KENDİM İÇİN KANSIZLIK HALSİZLİK
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2019 Saat 11:24
Hocam merhaba, 33 yaşındayım kenedimi bildim bileli hep kansızım demirim hep düşük. et yesemde kan ilaçları demir ilaçları içsemde doğru düzgün yükselmiyor. dr gitsem kan demir ilacı verip yolluyor. kahve çok tüketiyorum telvesiyle acaba omu emiyor kanımı bilemiyorum. biz yetişkinler için ne önerirsiniz halsizlik esneme kafamda basınç hep var bu şekilde geçiyor günüm hep. size çok güvendiğim için bir de sizden fikir almak istedim ne yapabilirim bu durumuma.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2019 Saat 19:24
Ben Turk doktorlarinin teshislerine guvenmem.. Siz hele bir; son "Kan Sayimi" sonuclarini bir gonderin. 
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 09:36
Bu çarşamba randevum sonuçlar perşembe çıkar çıkmaz atacağım size
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2019 Saat 18:38
Ben sali gunu yola cikacagim.. Carsamba aksami Istanbul'da olurum.. 
Internet imkanim supheli..
Eriskinler icin: HGB:12g/dl'nin alti anemi demektir. 

Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2019 Saat 22:27
Hoşgeldiniz kadir bey sonuçlarımı şimdi gönderiyorum sabırsızlıkla tatilden dönmenizi bekledim. Özellikle cea testi bide cea 15.3 testi neden yaptı bu rakamlar sigara kullananlarda normalmiş böyle az yükseklik ama taktım kafama meme cerrahına randevu alıp baktırın bi dedi baktırdım bişey çıkmadı. Bu cea testlerinin amacı nedir ne sonucu verir.
http://m.YollaYap.com/bbtc/1556393077282.jpg

Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2019 Saat 22:30
http://m.YollaYap.com/bbtc/1556393381650.jpg

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2019 Saat 18:33
Az bir HGB dusuklugu var...  Once etli gida oranini bir arttirin, 1 ay sonra tekrar SADECE Kan Sayimi yaptirin, HGB degerine tekrar bakalim..
Bu arada D vitamini seviyesiniz cok dusuk, hemen 1 ampul Dvit3 icin.. 
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2019 Saat 20:19
Tamam teşekkür ederim. Peki bu cea testi için birşey diyebilir misiniz drlar bununla neyi bulurki kanserle ilgili olduğu yazıyor nette.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.