|
KENDİM İÇİN KANSIZLIK HALSİZLİK |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2019 Saat 11:24 |
Hocam merhaba, 33 yaşındayım kenedimi bildim bileli hep kansızım demirim hep düşük. et yesemde kan ilaçları demir ilaçları içsemde doğru düzgün yükselmiyor. dr gitsem kan demir ilacı verip yolluyor. kahve çok tüketiyorum telvesiyle acaba omu emiyor kanımı bilemiyorum. biz yetişkinler için ne önerirsiniz halsizlik esneme kafamda basınç hep var bu şekilde geçiyor günüm hep. size çok güvendiğim için bir de sizden fikir almak istedim ne yapabilirim bu durumuma.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Turk doktorlarinin teshislerine guvenmem.. Siz hele bir; son "Kan Sayimi" sonuclarini bir gonderin.
|
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu çarşamba randevum sonuçlar perşembe çıkar çıkmaz atacağım size
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben sali gunu yola cikacagim.. Carsamba aksami Istanbul'da olurum.. Internet imkanim supheli.. Eriskinler icin: HGB:12g/dl'nin alti anemi demektir. |
|
![]() |
|
Hoşgeldiniz kadir bey sonuçlarımı şimdi gönderiyorum sabırsızlıkla tatilden dönmenizi bekledim. Özellikle cea testi bide cea 15.3 testi neden yaptı bu rakamlar sigara kullananlarda normalmiş böyle az yükseklik ama taktım kafama meme cerrahına randevu alıp baktırın bi dedi baktırdım bişey çıkmadı. Bu cea testlerinin amacı nedir ne sonucu verir.
http://m.YollaYap.com/bbtc/1556393077282.jpg |
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/bbtc/1556393381650.jpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az bir HGB dusuklugu var... Once etli gida oranini bir arttirin, 1 ay sonra tekrar SADECE Kan Sayimi yaptirin, HGB degerine tekrar bakalim.. Bu arada D vitamini seviyesiniz cok dusuk, hemen 1 ampul Dvit3 icin..
|
|
![]() |
|
Tamam teşekkür ederim. Peki bu cea testi için birşey diyebilir misiniz drlar bununla neyi bulurki kanserle ilgili olduğu yazıyor nette.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|