|
Eşim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2019 Saat 15:19 |
Hocam eşim 43 yaşında 1.70 boyunda 73 kg agırlığında bir erkek.Dün halsizlik,titreme,mide bulantısı,gerginlik ayakta duramama gibi şikayetlerle acile gittik.Dr serumun içine 3 ampul karıştırıp verdirtti.Onlarda baktım mide ilaci,antibiyotik,antihistaminik ilaclar. (hastayı muayene etmekten aciz inanın sayenizde ben ondan cok şey bildiğimi düşünuyorum )o serumu takan saglikçı da mesaisi bitince serumu da yarım bırakıp çıkardı gitti.Biz ordan cıkıp içimiz rahat etmedigi için endokrine gittik.Çünkü eşimin anne babasında şeker hastaliği var.Her tetkik yapildi.Dr bir şey yok dedi hocam ama bana TSH ı düşük geldi.Rica etsem sonuçları yorumlar mısınız?Tesekkurler.
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
![]() ![]() ![]() ![]() |
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gereksiz yere yapilmis ve hic bir anlami olmayan bir suru Test!! Daha bastan o hastaneye gitmeniz, en buyuk hataniz… Muhtemelen, arkadan "ishal" geldi.. Goruyorsunuz; Turk doktorlarinin zihniyetini!! Her hastaya bir Serum ve mutlaka allerji ilaci.. Baska da bir b.k bilmezler... Hicbir sey yapmayin, hicbir ilac kullanmayin, Istirahat edin, bol su/sivi gida alin. Serum takildiktan sonra; "Kan sekeri" olcumleride, o doktorun zeka seviyesini gosterir.. Sakin o kan sekeri sonuclarina da inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 May 2019 Saat 20:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|