|
Terleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2019 Saat 16:17 |
Hocam bana bisey deyin ... 6 yaşındaki kızım 20 kilo 122 cm bebekliğinden beri hatta doğdugundan beri terleme problemi var öyleki yattığı uyuduğu ilk bir saat serin de tutsam üstü açıkta olsa terliyor özellikle ense ve baş kısmı ... 3 yaşındaki oğlumda böyle bir problem yok kupkuru ikisi de aynı odada yatıyor ... havalar isinali daha 1 hafta oldu kızım isilemeye başladı bile ensesini görseniz kıpkırmızı isilikler daha sıcak olsun daha da beter olacak biliyorum napsam fayda yok sizin bir fikriniz varmı hocam veya bu çocuk neden böyle biseymi var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapisaldir. Sik sik dus alsin.
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
aynen hocam bi o çare oluyor zaten sabah akşam dus ... peki hocam büyüdükçe geçermi bu durum ilerde sosyal hayatin da sıkıntı yaşamasından korkuyorum ciddi isilikleri oluyor çünkü bildiğiniz deri isilikten katmanlasiyor kıpkırmızı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem.. Zaman gosterecek. Az giydirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|