|
Wbc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2019 Saat 23:59 |
Hocam wbc 278 bin tahlil 3 kez tekrarlandı lösemi dendi plt 58 doğru mudur
|
|
![]() |
|
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca dalakta epey büyüme var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 kez AYNI yerde mi tekrarlandı??
Başka bir doktor ve Laboratuvarda tekrarlatın ve Kan sayımının TAMAMINI bana yazın. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
İlk ikisi aynı yere 2. farklı hastanede yapıldı.
Wbc 278 HGB 9,6 Plt 144 CRP 20,2 LDH 590 Sedimentasyon 1 saat. 94 Aferez cihazıyla 2 gün lökoferez yapıldı sonrasında sonuçlar: Wbc 82,72 Rbc 2,99 HGB 8,1 Hct 25,7 Lym# 78,87 Neut#1,84 Mon#1,97 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Periferik yayma yapıldı All-B denildi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kemik iliği bakılması ŞART ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Hocam, bahsettiğim olaylar Nisan ayında gerçekleşti. O dönemde size ulaşmayı denedim fakat tatilde olduğunuz için ulaşamadım. İliğe bakmaya gerek duymadılar ilk etapta çünkü tüm kan blastla doluymuş. Hemen kemoterapi başlandı. 15. gün kemik iliği bakıldı %20 blast var dediler. 33. gün remisyona girdi. Şu an 1A protokolü bitti 1B protokolüne başlandı yaşı(11) ve 50 binden fazla wbc den ötürü yüksek risk grubunda maalesef tedavi protokolü sonucu ilik nakli görünüyor. İlk şoku anca atlattık size anca sorabildim. Bir umut işte benimki tedavi boyunca 2 kez kemik iliğine bakıldı. Lösemi olmasa çıkardı herhalde. Bu güne kadar sayenizde antibiyotik kullanmaktan imtina ettim şimdi kullandığı ilaçların haddi hesabı yok 😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi oldu.. ZIRA, ılk suallerınızde, "blastlardan" hıc bahıs yoktu!!!
Her protokolden sonra,daima o ılaçlara dırençli blastlar ortaya cıkarlar.. Nihai çözüm, Kemık iliği naklidir.. Acil şifalar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|