|
Kendim.icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2019 Saat 18:02 |
Merhaba hocam.cocuklar hasta olmusdu banada bulasti atesleri vardi sadece benimde 2gun atesim oldu bugun atesim yok ama tum gogus sirtim kemikleri aciyo nefes alamiyorum.virus yaparmi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapar ...
Diliniz pembe ise, ağzınızda kötü bir koku yoksa Antibiyotik almayın. |
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Pembe diyil beyaz dilim.gogusum cok aciyo nefes alinca.genelde ben antibiotik kullanan biri diyilim 5senede belki 1kez kullanmisimdir.ilac yutamiyorum pek belki ondandir.simdi augumentini yutamicam baska ne ice bilirim azitromicin ice bilirmiyim?korkuyorum belki ciyerlerime inmis diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öksürük kesici ilaç kullanmadığınız sürece, Akciğrelere inmesi zor.
Azito grubu ilaçların iyi tarafi, 3 gün almanız yeterli oluyor. Birikim yaparak, 1 hafta etkili oluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|