|
Damakta kan oturması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emelosko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 18:03 |
Hocam Temmuz 9 da oğlum günlerce 40 derece ateşli olduğundan hastanede serum takılıp antibiyotik iğne vuruldu.
Arkasından 4 gün daha iğneye devam ettik günde 1 er kez. Devamında antibiyotik şurup ile 5 gün daha devam ettik. Üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçti. Hastalığın başında ateşliyken yutkunurken gözlerini tuhaf bir hareketle tiki varmış gibi varmış gibi yukarı kaydırıp öyle yutkunuyordu. Şimdi tek gözünü sürekli öyle yapıyor. Telefonla boğazına baktım. Üst damağında 2 tarafta kan oturmuş olduğunu gördüm. Hemen doktora resmini attım. Geçecek enfeksiyondan kalıntı dedi. Ateş yok keyifsizlik yon hafif öksürük var. Yardımcı olabilir misiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan sayimindaki;MON degerine bakin. Yuksek ise, Enfeksiyoz Mononukleoz hastaligidir. Viral bir hastalik olup, tedavisi yoktur. Antibiyotik kullanilanlarda dokuntu gorulmesi daha siktir. Ayrica bu hastalik sinir uclarini da tutar ve sinirsen bozukluklara yok acar. Hatta bazilarinda hayal gormeler objeleri acayip farkli sekilde gormeler olur. Hepsi kendiliginden tedavisiz gecer. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|