|
Cilt kanseri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2019 Saat 11:53 |
Merhaba kadir bey esim 34 yasinda babası cilt kanserinden Ölmuş eşimdede sayısız ben var ve kişisel takibi çok zor uzun zamandır çoğu varmış eşimin aile geçmişi erken yaş kanser ölümleri çok olduğundan EŞİMDEDE cilt kanseri olup olmadığını nasıl anlayabiliriz bir çok hastaneyi aradım ancak tarama testi yokmuş hastane ve fakültede cildiye doktoruna gidip muayne olsa doktor görerek tanı koyabilirmi nasıl bir yol izlemeliyiz cilt kanserinde erken tanı önemli diyorlar ancak erken tanı nasıl koydurabiliriz varsa eğer
Düzenleyen yagmurb - 31 Tem 2019 Saat 11:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her "BEN" kanser olacak diye bir sey yok.. Kanserlesmeye meyilli olan benler: - Etraflari(sinirlari) girintili cikintilidir. - Yuzeyleri girintili cikintilidir. VE bazen bu girintilerden 'kil' cikar. - Etraflari kizariktir ve kanamaya meyillidirler. Supheli bir ben gordugunuzde, doktora gidin. NOT: "Erken tedavi" palavrasina cok kanmayin. Bu lafi genellikle hastanin kaybedilme ihtimali oldugunda HER HASTAYA soylerler!! Sanki 1-2 ay erken gelinse idi farkli bir sey yapacakmis gibi!! Daha ilk gorusmede, "Gec kalmissiniz" lafi cok meshurdur. Bunu en cok Losemili cocuklarin ailelerine soylerler.. Bu sayede, mesuliyetten kurtulduklarini zannederler. AMA zaten yikilmis durumdaki boyle bir ailelerin bu lafla ne duruma dustukleri umurlarinda bile degildir.. Ben Hacettepe 4. sene Hematoloji'de calisirken bir hasta ailesine bile bu "Gec kalmissiniz" lafini etmedim. Bu lafi soylemenin aileye veya hastaya ne gibi bir katkisi olabilir ki? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Tem 2019 Saat 18:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|