|
el ayak ağız hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umrangurbuz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2019 Saat 01:15 |
mMerhaba hocam,
oğlum 65 aylık , boy 112 kilo kilo 17.600 3 gün önce agiz içinde beyaz yaralar oluştu. Dişinin diplerinden damağa kadar beyaz küçük yaralar vardı. istahsiz sadece süt ile beslendi diyebilirim. keyfi yerinde ateşsiz geçti bugun dr a gidince ağız yaralarini görünce direk el ayak ağız hastaligi dedi. kendisi dr luk hayatında 14bin vaka gördüğünü söyledi. bogazda yoğun enfeksiyon olduğundan dolayi değerlerine bakalım dedim yüksek çıkar diye reddetti. Hangi ilaçları vereceksiniz dediğimde sen doktormusun neyi biliyorsun dedi gargara yazıyorum deyince bir kac gündür karbonat ve tuzlu su ile gargara yaptığımızı söyledim hic bir ise yaramaz onlar dedi. yazdığı ilaçlar tantum verde gargara apireks 100mg klamoks bid fort 400/57 aklovir 200 mg 100 ml bu ilaçları almalı mıyım? |
|
![]() |
|
umrangurbuz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve bunlari israrla kullanmam gerektiğini söyledi size sormadan
almak istemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"... kendisi dr luk hayatında 14bin vaka gördüğünü söyledi. " SALAK!! Her gordugu agiz yarasina, "El,Ayak,Agiz Hastaligi" derse 14 de olur, 114 bin de olur. Benim meslek hayatimda gorduklarim 100'u gecmez.. Yazdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin.. El,Ayak,Agiz hastaliginda: ayak tabanlarinda ve avuc iclerinde dokuntuler olur.. Bunun gibi ahmak doktorlara sakin kanmayin. Sadece Pyraldin sol gunde:3x1 agiz icine, damlatin. Yanak iclerine ve dil ustune birer damla.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ağu 2019 Saat 03:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Cok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|