|
Mantar mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2019 Saat 22:01 |
Doktor bey kizim 2 yasinda 90 cm 13 kilo ozel bolgesinde vajina girisinden baslayan kipkirmizi pitircikli bi alan olustu 4 aylikken de olmustu doktor mantar deyip iki krem vermisti simdi banyo yaptirdim ama ayni kizariklik pitirciklar anus girisinde de var bir haftadir idrari amanyok kokulu ve sapsari hic suyu sevmedigi icin cok sik idrarinda bu kokuyu yasiyoruz cok agir bir koku var cisini yaparken kendini sikip titretiyor bu kipkirmizi puturlu alan mantarmidir ne yapmam lazim ozelden fotograf gondermem gerekir mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta oyle mantar OLMAZ.. Gunde:2x1 Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Doktor bey kizimi vajinadaki kizarikliklar ve idrar yaparken titreme ve agir koku icin doktora goturdum idrar tahlili verdik cisi yaptiktan 40 dk sonra isleme almislar uyarmamiza ragmen sonucta bir degisiklik yapar mi bilemedim ama idrar da protein ve lokosit cikti doktor enfeksiyon var antibiyotik sart dedi nitrit negatif ama protein beni korkuttu. O kizarikliklar pitirciklar neden olabilir antibiyotik bu zamana kadar hic kullanmadim hatta ilac olarak sadece calpol ve dolven verdim zaten cok alerjik bir bebek ilac kullanmaya da korkarim ne yapalim doktor bey hic su icmiyor ondan olur mu bu kizarikliklari mantar mi diye sordum bilmiyorum dedi antibiyotigi 10 gun kullanin bakalim gecicekmi dedi sizde bir yorumda bulunurmusunuz rica etsem akil almadan yapamiyoruz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dansite'ye bir bakin!! Anormal yuksek. Bu kadar yuksek dansite, az su ictigini ve cok koyu idrar yaptigini gosterir.Bu sekildeki koyu idrarda o "dokuntuye" sebep olur. Ara ara su teklif edin. SAKIN o salak doktora inanip, antibiyotik baslamayin. Tipik bir Turk doktoru diyebiliriz….Ya salak, ya da son derecede sahtekar bir doktor. Protein'in "Eser" olmasida bu dansite yuksekligine bagli. Turk doktorlari en basit bir Idrar tahlilini ve Kan sayimini degerlendirmekten acizdirler. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet doktor bey su icmiyor hatta nefret ediyor desem yalan degil yalvariyorum su icirmek icin inanin yapmadigim sey kalmadi bende evde yaptigim limonatayi sulandiriyorum meyve sikip sulandiriyorum az meyve suyu cok su koyuyorum icerse oyle iciyor dogdugundan beri su icmemiz mesele ne yapicagimi sasirdim doktor bey antibiyotigi almadim zaten sizin kullanmayin diceginizi dusundugumden bol su icse duzelicek ins bobreklerde bir sorun olmasindan korkuyor babasi evde hergun kiza su iciremedigim icin kavga cikiyor ama elimde degil zorladigimda tukuruyor yine icmiyor cok cagresiz kaldim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuz bin kere anlattim!!! Bobreklerde bir sey(??) olsa, once ODEM olur, ayaklari siser. Sizde su yerine, mesrubat/meyva sulari verin. Bir sakincasi yok. Evde hazirlarsaniz daha iyi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|