|
Yağlı ve sarı kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Şule123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 22:37 |
Hocam merhabalar. Tam 3 yaşında 90 cm 13 kilo bir kızım var. 15 20 gündür kakasında beni huzursuz eden bir şey var. Kakası soluk sarı renkte yağlı gibi, yumuşağa yakın ve sıvaşıp kolay temizlenemeyen bir yapıda. İnternetten çok araştırdım öyle şeyler yazıyor ki endişelerim katlandı. Pankreas kanserinden tutun da çölyak enzim eksikliği emilim yetersizliği bağırsakla alakalı binbir türlü ihtimal.. Aslında duramadım doktora gittim kan testi ile karaciğer ve pankreasla ilgili bilirubin vs. Demir gibi şeylere bakıldı. Sorun yok deyip gönderdiler. Ama benim içim hiç rahat değil basit bi parazit mi yağlı beslenme mi yoksa başka bi sorun olabilir mi. Gaitaya bakılmadı. Kızımda da dışarıdan görünen hiç bir belirti yok. Cevabınızı dört gözle bekliyorum. Saygılar.
|
|
![]() |
|
Şule123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Şule123 - 18 Ağu 2019 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enzim eksikligi olabilir. Gunde 1 defa 1 Festal drajeyi havanda ezip, 2-3 seferde yemeklerine katarak verin. 3 gun sonra sonucu bildirin. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam böyle de bir tahlil sonucumuz var. Enzim eksikliğiyle alakalı mı bilmem. Peki böyleyse nedir bu enzim eksikliği? Korkulacak bişey mi tedavisi kolay mı. İlerde bi sıkıntı yaratır mı. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gece 5de ellerim titreyerek yazıyorum öyle de pimpirikli bir anneyim anlayacağınız. Söylediğiniz ilaca da başlayacağım. Ama şuan yayladayız ilaca ulaşma şansım yok 3 - 5 güne kadar alıp başlarım. Bu arada bir de gaita tahlili yaptıralım mı.?
Düzenleyen Şule123 - 19 Ağu 2019 Saat 16:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaca ulasamiyorsunuz da, TAHLIL'E nasil ulasacaksiniz???
|
|
![]() |
|
Hocam bu tahlil 2 ağustosta yapıldı. Yeni değil.
|
|
![]() |
|
15 - 20 gündür devam ediyor demiştim ya. Hatta bi tahlil verip bişey yok deyip gönderdiler. Ben de içim rahat etmedi size sorayım dedim. Sabahtan beri merakla cevabınızı bekliyorum.
Düzenleyen Şule123 - 19 Ağu 2019 Saat 19:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|