|
Gecmeye kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2019 Saat 17:09 |
Kadir hocam yaklasik 6 gundur oglumda kulak agrisi var ilk sag kulakta basladi grip sonrasi illiadin damla kulla dim ertesi gun hemn gecmisti agri.uc gun kullanip bitirdik derken ertesi gun sol kulak agrimaya basladi o gun kullanamadim cunku uc gun kullanmistim o gun ara vermem gerekiyodu cumartesi basladik illiadin kullanmaya ama agrida hic azalma olmadi gunde iki kere veriyorum damlayi ama ara saatlerde agridan agliyo gece uykusu agridan surekli bolunuyo aralarda dolven verdim ama bu agrinin hemn gecmemesinin sebebi nedir (daha once grip sonrasi kulak agrisini genelde yasiyoruz cunku )bu seferki bi turlu gecmedi elimden bisey gelmedikxe kendimi cok caresiz hissediyorum oglum yarin krese baslicak ilk defa napayim hocam 3.5 yasinda 17 kilo bide illadin damlayi iki kereden fazla veremez miyim?
Sayet verebilirsem kac saat arayla vermem gerekiyo ? Ve de en fazla kac kez verebilirim? Daha da gecmesse kbb gotureyim mi ? Hocam atesi agri baslayinca cikiyo 38 e falan onun disinda olmuyo. Simdiden anlayisiniz ilginiz icin tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri olursa, ikiden fazla kullanabilirsiniz. Arasi onemli degil. KBB'den uzak durun. Hemen; "Bademcik ve geniz etini alalim, Tup takalim" diyecekler!!! 38 USTU atesdir!! Ates ile ugrasmayin, ates ile ilgili Makale ve Forum yazilarini okuyun. |
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Suprax 100cc antibotik 14 gun kullan dedi
Otipax damla (kulak) 3 gun kullan dedi Dalman aq nazal sprey 10 gun kullan dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, hele o "Kulak damlasini" sakin kullanmayin.. Bu ilaclari kasten veriyorki, kulak zari delinsin ve sizi ameliyatlara razi edebilsin. Bu kadar assagilik, sahtekar ve sarlatan bir doktoru ancak Turkiye'de bulabilirsiniz... Sadece: Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Tamam hocam ben antibotigi aldim sadece digerilerini almadim bile ama esim bi turlu ikna edemiyorum antibiotik oda karsidir normalde ama bu sefer cocukta tedavi edilmesse beyin hasarina kadar gider gibi sozler soylemisler menenjit olur gibi bi takim seyler bana kalsa asla antibiotik kullanmam en azindan ihtiyaci yoksa kesinlikle
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bide ogkum basim donuyo diyo surekli ve kulakaa grisi da gecmedikce esimle karsi karsiya geliyoruz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ohoooooooooo!! Orta kulak agrisi (Seroz otit, veya Efuzyonlu otit) zaten iltihabi bir durum DEGILDIR!!! Griplerde olusan ODEM yuzunden, Oztaki borusunun kapanmasi sonucu olusur.. Mekanik bir hadisedir. Turkiye'deki KBB doktorlarinin PUST olanlari, bunlara Antibiyotik verirler. Daha insafsiz olani kasten "Kulak damlasi" verir ki, zaten gergin olan kulak zari yumusayip, delinsin. Dogrudur; kulak zari delinip, sivi akinca agri hemen biter AMA, NE PAHASINA!!! O delikten mikroplar Orta Kulak Bosluguna girerek; Purulan Otit yaparlar. Iste, bu Otit cinsi tedavi edilmediginde, seneler icinde, Orta kulak boslugu icindeki cerehat, etrafindaki dokulari eritmeye baslar. Bu erime, seneler sonra kemik dokusuna eristikten sonra, gene seneler sonra kemik erir ve Orta kulak boslugu, beyin zarlarina acilir. Buna: Otojen Beyin Absesi denir. Bunun olusabilmesi icinde, ilk once Kulak zarinin delinmesi gerekir. Size o yuzden kasten Kulak damlasi veriliyor ki, KBB icin son derecede verimli(!!) olan bu surec baslasin!! Kocanizin keyfi bilir. Benim vazifen sizi uyarmak. Gerisi size kalmis. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2019 Saat 01:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|