|
şeker değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2019 Saat 10:27 |
hocam merhaba nasılsınız?
size bir şey danışmak istiyorum. Büyük oğlum Efe'nin (7yaş 125 cm 25 kg) bu sabah parmaktan aç karnına (10 saat açtı) şekerini ölçtüm 104 çıktı. Ardından kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra parmaktan yine ölçüm yaptım bu sefer 110 çıktı. kahvaltıda yumurta pastırma süt yedi ekmek vs yemedi. Bu açlık ve tokluk değerleri yaşına uygun mudur? Daha önce kanına tsh demir vs bakıldı herşeyi iyi çıkmıştı. Şeker hiç baktırmadık endişelendik biraz. EKLEME: Hocam öğle yemeği öncesi -kahvaltıdan 4 saat sonra- tekrar parmaktan şekerini ölçtüm 98 çıktı. Sonra 1.saat 120 2. saat ise 108 çıktı. Sizce iyi midir? Saygılarımla
Düzenleyen sueoz - 22 Eyl 2019 Saat 15:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin.. Piyasada sizin gibi (Gereksiz yere) merakli anneleri isirmak isteyen bir suru Cakal var.. Siz once; Tip1 seker hastaligi ile Tip2 seker hastaliginin farklarini bir ogrenin, ondan sonra zaten boyle sacma islerle ugrasmazsiniz. |
|
![]() |
|
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman hocam çocuğu sıkmadan aynen devam ediyoruz
Hocam İstanbul’da mahir ile oğlum Mert’i (Yarık damak doğan) muayene etmiştiniz. Rahat oluyoruz o halde🌸 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|