|
bexero menenjit aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2019 Saat 08:15 |
hocam,
bu konu ile ilgili çok ikilemdeyiz...bugün çocuk doktoru bir arkadaşım "haseki'de bir meningokok menenjiti yatıyormuş diye bilgi aldık, ben kendi oğluma bexero yaptırdım "dedi. biz 8 yaşındaki ipek'imizi sizinle büyüttük, her dediğinize harfiyen uyarak. bu menenjit konusunda eski tüm yazdıklarınızı okudum.kışı bekleyin demiştiniz...tekrar sormak istiyorum. vakalar sıklaştı, yaptırın diyor herkes...çevremdeki herkes neredeyse yaptırdı. hocam ne diyorsunuz? bexero'yu yaptırsak mı? pahalı bir aşı ama risk almayın ,yaptırın derseniz yaptıracağız. sağolun hocam, M.
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavralar kanmayin... Resmen bir yerlerinden uyduruyorlar.. Meningokok Menenjit salgini basladiginda, oyle; 2-3 cocuk hasta olmaz. Ayrica da, butun Menenjitler; "Ihbari mecburi Hastaliklardir"... Saglik bakanligi da, WHO'ya bildirmek zorundadir. Inanmayin boyle saibelere, gecmiste de, coooook, boyle Menenjit dedikodulari cikti da, hepsi bos cikti!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|