|
Goz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Telasli anne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GozGönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 15:20 |
|
Merhaba doktor bey kizim 25aylik gün içerisinde bazen gece uyurken gözlerini kasır ama çok önemsemedim doğduğunda goz muayenesi olmuştu yaklaşık bir ay once iki gozundede tam olarak siyah olmasa gri gibi leke tarzı şeyler gördüm apar topar sağlık ocağına gittik doktor baktı yapısal dedi kaşıntı içinde damla yazdı ama kullanmadım tabi buarada goz doktoruna randevu alıp gittim durumu söyledim baktı bebeği kucağıma oturduğum için doktora bakamadım iyice baktimi ki diye bunlar ben gibi dedi renk pigmentleri dahada artıp.koyulasacakmi dedim oradaki.pgmet yoğunluğuna bağlı dedi kızımın iki yaşında olduğunu söyleyince genel.göz kontrolu icinde bebeklerin gözlerine doğrultan bir makinayla bisey çekiyorlar anında çıkıyor ondan.cektirdi hiç bir şeyi yok bir sene sonra gel dedi kaşıntı içinde alerji dedi benim kafama takılan su allah korusun tümör olsa anlardı degilmi iki gozede iyice baktimi bilmiyorum okadar temasıydım ki devlet hastanesi olunca bisey sormaya çekiniyorsun başka bir goz doktoruna gotursemmi bilmiyorum okadar korkuyorumki buna bile cesaretim yok kızımın genel durumu iyi ailemizde genetik gözle ilgili bisey yok eşimle akrabada değiliz sizce ne yapmalıyım bir de kaşıntı için alerji doktoruna gitmelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 19:39 |
|
Cocuklarda goz aklarindaki, "morluklar" goz cidarinin inceligine baglidir. Hicbir onemi yoktur, hicbir tetkik veya tedavide gerekmez.. Pigment ile HIC ALAKASI YOK!!! Poposundan uydurmus. Bu yasta o sekil "burun kasintilari"; daha ziyade, burunda biriken sumukler nedeni ile olur. Cocuk henuz burnunu karistiramadigi icin, bu sekilde kasir. Gunde; 1-2 sefer, 10'ar damla Serum F. damlatarak, burun temizligi yapin. |
|
![]() |
|
Telasli anne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 20:29 |
|
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gözlerini kasimasi için ne düşünüyorsunuz bazen uykuda bile kasıyor gitsem yalandan alerji deyip gerksiz bir sürü tahlil yapacaklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 22:13 |
|
Bu yasta o sekil "burun kasintilari"; daha ziyade, burunda biriken sumukler nedeni ile olur. Cocuk henuz burnunu karistiramadigi icin, bu sekilde kasir. Gunde; 1-2 sefer, 10'ar damla Serum F. damlatarak, burun temizligi yapin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|