|
Geniz eti ameliyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 18:24 |
Hocam Merhaba,
Oğlum 3,5 yaşında ve bu güne kadar ne dediyseniz eksiksiz uyguladım.. Baştan bunu ileteyim ve tekrar teşekkürlerimi ileteyim.. Hocam bu kez fena sıkıştım.. En son 1 ay önce krup oldu,hiç ilaç vermedim. Dekort vurdurmadım.3 güne balgamlı öksürüğe dönüştü. Daha sonra bir kaç gün sonra kulağım ağrıyor diye ağladı,acile gittik orta kulak enfeksiyonu dendi ve antibiyotik verildi. Size yazdım ilaçları almadım bile.. sadece illiadin 5 gün kullandım. Oğlum uyurken nefefesini 5,6 saniye tutmaya ve ardından boğulur gibi çırpınarak uyanmaya başladı.. 3 gece yoğun uyku apnesiyle mücadele ettik.. Ve duyma sıkıntısı yaşamaya başladı.. Bugün kbb gittik. Sağ kulak hiç iyi görünmüyor enfeksiyonlu dedi. Uyku halindeki videolarını izlettik geniz eti büyümüş müdahale için acele etmeyelim,önce enfeksiyon için mutlaka antibiyotik kullanalım dedi ve augmentin es ve illiadin verdi. Haftaya yine bakalım dedi. Şekersiz sakız çiğnesin,balon şişirsin yüksek yerlere götürmeyin,suda fazla vakit geçirmesin dedi Enfeksiyonu hallettikten sonra uyku hallerine tekrar bakalım düzeleceğini düşünüyorum dedi. Ameliyatı sorduk prosedür nedir diye. Hanüz ameliyat için konuşmaya gerek yok dedi. Hocam uygulayalım mu doktorun dediğini? Siz ne önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!! sadece Iliadin Damlayi kullanin... "Sekersiz sakiz"da NE OLUYOR?? Sekerli sakiz, cignenmeye baslandiginda; 2-3 dakikada sekersiz sakiz olur. Laf yani!!! Geniz eti; bir LENF bezidir,, butun Enfeksiyonlardan SONRA buyur.. Buyuk olmasi enfeksiyon var anlamini gelmez, ayrica da Genizi etini buyuten mikroplarin %90'dan fazlasi viruslardir… Tipik Turk KBB doktoru.. Ufaktan ufaktan, antibiyotik baslayarak (hicbir ise yaramiyacagini bal gibi biliyor) sonrada; "-Ilaclarla hallolmuyor, buyurun ameliyata" diyecek.. Pesinen soyliyeyim, kesinlikle kuculmeyecek!!! 10 yasina kadar da KUCULMEZLER!! Bir zarari da YOK.. Neymis???? "Kalp Romatizmasi yaparmis" !!! Hadi canim sende, Kalp Romatizmasini, Bademcikler veya Geniz eti yapmaz..Bir tek; Streptokoklarin, A-Grubu,Beta-Hemolitik olanlarinin da hepsi degil; sadece Kardiyojenik olan tipi yapar. Ugrasmayin!!! |
|
![]() |
|
Bircekandemit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bircekandemit
Saolun hocam. Peki uyku apnesi ne olacak. Eylülde kreşe başladı yarım gün ve öğle uykusuda uyumuyor. Gece uykusu kalitesiz iştah zaten gitti. Uykuda nefes tutup boğulur gibi kalkması onuda bizide yıprattı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yatmadan once, 3 gece, Iliadin damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|