|
Ates sonrası döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
umrangurbuz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 10:00 |
Merhaba hocam,
Kızım 8 ocak 2019 doğumlu 8 gün 10 aylık olacak boy; 72 kilo 7.50 Bir ay kadar önce altta iki dişi zorlanmadan cıktı. pazar gecesinden beri 37 - 38 arasi değişen ateş vardı Halsizlik iştahsızlık fazlasiyla vardı . 3 gun hic bisey yemedi su icmek disinda Ishal vardı ne yese en fazla yarim saat sonra çişini yaptı. Ben dis çıkarıyor diye önemsemedim hocam ama bu gece atesi yoktu ancak sabah vücudunda dokuntu vardı kırmızı kucuk noktalar şeklinde fotograf atabilirsem atmaya çalışacağım dr a gitmeli miyiz
![]() |
|
![]() |
|
umrangurbuz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada gecen gün aşırı burun akıntısı tikaniklik dolayisiyla grip diye bal limom da
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Bal limonda yedirdim yazacaktım. Ve burnhnu da acik tutmaya çaliştım.
Ben ağlamalarina vs bakınca ayaklarını da karnına dogru çekip yitiyordu sanirim karin ağrısı vardir diye düşündüm. Bu arada ben çölyak hastasiyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Alakasi var mıdır hocam ? parca parca oldu kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Ve eklemek istediğim bir sey daha var hocam bu dis çıkarma döneminde
su 1 1.5 aylık zamanda ağzının icinde de mantar tarzi (pamukcuk değil) yaralar vardı donem dönem beyazlıklar görüyorum agzinin kenarlarinda ic kısımda buda bağışıklığı mi zayif ki diye dusundurdu beni. döküntü de tum vücudunda olinca kafam cok karıştı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim acilmiyor.. Sut dislerinin cikmasi ile HASTALIK OLMAZ... Bunlar tamamen Turk doktorlarinin uydurmalaridir. Pamukcuk; ilk 1 ay icinde olur.. Daha sonra gordukleriniz, agiz ici tabakasinin surtunme sonucu eskiyip dokulmesidir. FARK: Bunlar agrili degillerdir. Pamukcuk agrilidir. LUTFEN eski konulara bir goz atmadan soru sormayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Hocam vücudun karin ve sirt bölgesi bu siklikta diğer taraflarda daha az döküntü
var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|