|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2019 Saat 12:36 |
Merhaba hocam
Size çok yakın arkdaşım adına yazıyorum.. 3 yaşındaki oğlu bir haftadır halsiz ve karın ağrısı şikayeti vardı doktora gitmişler kan tahlili istemiş size göndereceğim sonuçları ve buna göre lösemi olabilir demişler sonra değil demişler yarın tekrar çağırmışlar tahlil için şikayeti sadece halsizlik ve karın ağrısı bir de terleme iki gündür daha iyi çocuk bize yardımcı olur musunuz? Düzenleyen Nehiraksoy - 06 Kas 2019 Saat 23:15 |
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba resmî nasıl yüklediniz
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu siteden yükleyip linkini kopyala yapıştır yaptım
https://hizliresim.com/p/yukle Düzenleyen Nehiraksoy - 06 Kas 2019 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Loseminin hicbir turu ile en ufak bir alakasi yok!!! Resmen k.clarindan uydurmuslar... WBC;36,2 kesin yanlis bakildi… Kan Sayimini baska bir yerde yaptirip, hemen bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Hocam yeni sonuçları gönderiyorum bilginize
Düzenleyen Nehiraksoy - 07 Kas 2019 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne oldu da bir gunde WBC:11.4 oluverdi??? O;WBC:36.2 nin hesabini sormadinizmi?? Ayrica da; WBC:11.4 yuksek DEGILDIR... Bu yas icin WBC degerleri(Referans araligi): 5.5-15.5 dir.. PUST laboratuvar, cocuk WBC degerinin yanina, eriskin Referans Araliklarini yazmis. Goruyorsunuz, bu assagilik ,sahtekar laboratuvarlar; 10 yildan beri hakaret ediyorum, hic bu sahtekarca sonuc veris seklini degistirdilermi?? Islerine gelmez... Oyle bir CIKARLARI varki, akliniz durur. Bu sekilde , sanki yuksek WBC varmis gibi sonuc verdiklerinde, defalarca DAHA Kan Sayimi yaptirmak zorunda kaliyorsunuz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Kas 2019 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Düşebilir normal demişler hata olduğunu kabul etmiyorlar tabiki ama arkadaşlarım gerekli yerlere şikayette bulunscaklar...
Hocam çok çok teşeklür ederim ben iki çocuğumuda (5yaş 9yaş)yıllardır sizin tavsiyelerinizle büyütüyorum artıl herşeyi o kadar benimsedimki size sormadan uyguluyorum ve herkesede bahsediyorum... İzmirden sevgiler saygılar hocam🙋♀ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|