|
Düşme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hacizade
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DüşmeGönderim Zamanı: 11 Kas 2019 Saat 20:46 |
|
Hocam hayırlı aksamlar..
Devamlı size danisiyorum bilgilerinize ihtiyacım var. Baktım ama forumda bu konuyla ilgili birsey bulamadım doğru konu mu bilmiyorum da. 19 aylık olacak kızım devamli düşüyor yani koltuğa çıkıyor oynarken yada oyun oynarken ayağı takılıyor vs normal olarak her çocuk gibi ama artık o kadar sık ki hareketli olduğu için doktora gittiğimizde bi kaçı bişi olmaz dedi yolladı bi kaçı röntgen çekti yolladı artık çektirmek istemiyorum devamli oluyor ama korkuyorum da bişi çıkıcak diye acil doktoru 24 saat gözle dedi yolladi en son gozlemliyorum sadece 24 saat geçince de devam ediyorum. Ama internette bir doktor günler aylar geçse bile düşme etkisi gozukebilir diyor doğru mu hocam çok üzülüyorum engelleyemiyorum illa ki düşüyor 😕
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2019 Saat 05:30 |
|
Ne yani, her dustugunde; Rontgen mi cektireceksiniz.. Yuz bin kere anlattim.. Ev ici dusmelerde hic bir sey olmaz.. "... Ama internette bir doktor günler aylar geçse bile düşme etkisi gozukebilir diyor.." Der!! Salak cok!! O guduk akli ile, akli sira; halki korkutacak ve ailelerin doktora kosmasini saglayacak.. Kabahatin birazi da sizde!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|