Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip Aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip Aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 313
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip Aşısı
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2019 Saat 15:25
Hocam merhaba salı günü kızım için sonunda bir grip aşısı aldım ilk olacağı için yarım toz vuruldu fakat şöyle bişey var aldığım gün yani salı ve çarşamba günü vurduramadım  taşıma buz torbasıyla eve getirip buzdolabında tuttum bugün yaptırabildim evt şükür yaptırdım ama aklımıda bulandırdılar 1.si bu şekilde muhafaza edebildim mi bilmiyorum 2.si edemedim se bir problem olur mu sağlığı açısında etkisi konusunda emin olmadıklarını söylediler sonuç şu ki ne olursa olsun vurdurdum bir kere ama en azında rahat etmek açısından yazdım en kötü ihtimal ne olabilir olursa ne yapabilirim diye danışmak istedim. Yine söyleyeyim  salı günü buz torbasıyla eve getirip buzdolabında sakladım yine buz torbasıyla aike hekimine vurdurdum şimdiden teşekkürler. Bu soru saçma mı onada siz karar verin 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2019 Saat 19:23
Sogukta muhafaza edilmediginde, "Son Kullanma Tarihi" one cekilir… Asi BOZULMAZ!!!
Sakin Turkiyedeki, doktor ve Saglik calisanlarina asi hakkinda bir sey sormayin, bilmezler..
Soru "sacma" degil, Sonucta, Turk vatandasisiniz.. O kadar cok bilgi kirliligi varki!!  
Yazilarimi okudukca, Bilhassa makalelerimi okudukca, bu bilgi kirliliklerini ve bunlari sacmalayan Prof. lari 
ayird edebileceksiniz. 
40 seneden beri; Hepatit-B asilarinin DNA asisi oldugunu ve diger BUTUN asilardan farkli oldugunu
 Tukiye'de bilen Tip fakultesi yok!! O yuzden de, yanlis yapildigi icin; yapilan Hepatit-B asilarinin hicbiri tutmuyor!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2019 Saat 19:26
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 313
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2019 Saat 20:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.