|
Geçmeyen Öksürük+Kusma+İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2019 Saat 11:59 |
Merhabalar Hocam, 2 yaşındaki oğlum yaklaşık 3 aydır kreşe gidiyor, başladığından beri de geçmeyen
burun akıntısı ve öksürüğü var (kimi zaman şiddetleniyor.) Bir kaç gün önce öksürüğü oldukça şiddetlendi, keçiboynuzu pekmezi, bal limon, ıhlamur kullanıp idare etmeye çalışıyoruz. Dün kreşte de (biraz fazla yemek ve öksürüğün şiddetinde mi emin değilim) bir kere kusmuş ve ishal başlamış. İshali bugün de devam ediyor. Yazılarınızı okuyunca rotadan şüphelendim. Ancak size danışmadan da doktora götürmek istemedim, gereksiz tetkiklere mahal vermemek adına. İlk olarak öksürük ve burun akıntısı için sabır mı edeceğiz? Ve ikinci olarak da kusma ve ishal durumu için ne yapmamız gerekir (kusma sadece 1 kere oldu bugün devam etmiyor) Teşekkür ediyorum hocam şimdiden.
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotavirus veya diger Viral ishallerden biri DEGIL.. Olsa idi, en az 4-5 gun kusma ve ishali devam ederdi. Keci boynuzu pekmezi de ne ola??? Boyle sacma seylerle ugrasmayin. Limonlu bal yeterlidir. Grip arazlari(oksuruk, burun akintisi) yaninda, Kusma-ishal olmasi: Domuz gribi serisi bir Gribi gosterir. SAKIN Antibiyotik kullanmayin.. SAKIN; Ishal kesici ilac kullanmayin.. Bol su/sivi gida verin, agzi neyi severse, onu yesin.. Kendiliginden, en gec 1 haftada iyilesir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2019 Saat 19:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|