|
Candida mantarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
blackwhite ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackwhite
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2019 Saat 20:26 |
|
Merhaba doktor bey
4 ay önce İngilterede doğum yaptım. Doğumdan kısa süre sonra göğsüme bıçak saplanır gibi ağrı ve sancı olmaya başladı. Sütümden tahlil yapıldığında candida mantarı tespit edildi, Ilk önce 11, sonrada 8 gün daha en düşük dozda flukanazol kullandım Türkiyeye geldim Burada yapılan tahlil sonucu aşağıdadır. Bu tahlil sonucuna göre Türkiyedeki doktor antibiyotiğe gerek görmezken, ingilteredeki doktor antibiyotik kullanmamı istiyor. Bu rahatsızlık Türkiyede pek bilinmiyor ama İngilterede oldukça yaygınmış Siz ne tavsiye edersiniz Antibiyotik kullanmalı mıyım? [img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1574961107222.jpg"> |
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ingiltere'de yaygin olan; "Candida sahtekarligidir"... Sakin inanmayin, SAKIN ilac , Antibiyotik kullanmayin.. Bir kimsede; Candida olabilmesi icin, vucudundaki BUTUN Bakterilerin yol edilmis olmasi gerekir. Bu yuzden de, sadece ilk 1 ay icindeki bebeklerde olur... Ufak bir Ornek: (Hic merak etmeyin, yakinda; bizdeki sahtekarlar da bu ise baslarlar!!)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2019 Saat 02:21 |
||
![]() |
||
blackwhite ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackwhite
|
Teşekkür ederim doktor bey Peki tahlilde görülen gram pozitif bakteri icin antibiyotik kullanmalı mıyım?
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Her; "Gram (+) Bakteri icin antibiyotik gerekmez!! Zaten isin basindan beri yapilan o, yapilan, "sut tahlili" cok salakca bir islem.. Memede; antibiyotik gerektiren bir durum olsa, memenin o bolgesi siser ve kizarir.. El bile degdiremezsiniz. Eger; o "Gram(+) Bakteri; hastalik yapici bir Bakteri olsa idi, zaten cok kotu bir durumda olurdunuz... Ingiltere'deki o sahtekara benim yazimi okutun.. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|