|
Tahlil sonucumuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2019 Saat 11:39 |
Kadir bey kızım 7 yasında 24 kilo 1.30 boyunda 2 sınıf okul tahlil istedi yaptırdım aile hakimi sonuçları beğenmedi düşük planlar şunlar
Demir 24 Ul Wbc 3,72 Lym 1.07 Yüksek olanlar Mon%19.4 AST 42 UI/l Serbest t4 1.2 ng/dl B12 555 Ayrıca Hgb miz 13.7 D vitamini 37 Karaciğer değerleri yüksek ve beyaz küre düşük 10 gün sonra bakalım dedi Kan vermeden bi kaç gün önce kusma ishal ateşli hastalık ondan öncede öksürük oldu dedim değerleri etkilemişmişim diye sordum pek ilgisi yok dedi |
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demir ilacı verdi Demir’i çok düşük dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
https://imgyukle.com/i/image.RM7Kr8
https://imgyukle.com/i/image.RM7871 Tahlil sonucun yükledim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok CAHIL bir doktor... En basit bir Kan Tahlilini bile degerlendirmekten aciz bir ahmak!! 1- Anemi:YOK!!! Nasil osun?? HGB:13.7g/dL 2- Salak oldugu icin, anemi degerlendirmesi icin; HGB'ye degil, "Demir'e" bakiyor.. Salak; enfeksiyonlarda Demir degerinin dustugunu bilmeyecek kadar cahil..Hos; onu yetistiren Prof. larda ondan daha az salak degil.. 3- MON degeri cok yuksek..1-2 hafta vvel uzun sureli atesli hastalik= Enfeksiyoz Mononukleoz gecirmis. Turkiye'nin ahmak cocuk doktorlari; E.M. hastaligini bilmezler. Bu hastalik viral bir hastalik olup, AYNEN, bu "Kan Tablosunu" yaratir. 4- SAKIN bu salak doktora kanip, her hangi bir islem yapmayin, Demir ilaci hele SAKIN vermeyin.... HiCBIR SEY YAPMAYIN!! Anemi : YOK Kan Hastaligi : YOK. Antibiyotik gereken durum: YOK. 5- D vitamini degeri cok dusuk, hemen bugun-yarin, 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. 6- AST yuksekligi; E.M. hastaligina bagli, hicbir sey yapmaniz gerekmiyor. " … ateşli hastalık ondan öncede öksürük oldu dedim değerleri etkilemişmişim diye sordum pek ilgisi yok dedi .." Tipik Turk doktoru!! Ne demesini bekliyordunuz?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Serbest t4 yüksek dedi halalarında troid var şüphelenmem gerekir mi birde Ekim’de 1 tane ampul D vitamini vermiştim evde bir tane daha var onuda verim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Birde wbc değerlerine baktı düşük bağışıklığı kötü durumda dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedim ya !! Aptal diye!! Viral enfeksiyonlarin WBC degerini dusurdugunu bile bilmiyor.. Tabii; Tip Fakultelerinde, 6 sene devamli Allerji ve Astim anlatilirsa, olacagi bu!! T4 kac??? Ben; O salagin demesi ile is yapmam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Serbest T4 1.2
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|