|
Sirt tutulmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2020 Saat 17:04 |
Hocam 38 yasinda bayanim sirtim tutuldu sanırım hiç hareket edemiyorum sabahtan beri iki yanlarım ve belime yakın sirti harekete bagli ve nefes aldıkçabucak saplaniyor gibi ne yapabilirim neden olur yardım edin emziriyorum ilac ne alabilirim dayanamiyorum ayağa kalkamadim çok zor durumdayım doktora gitmelimiyim
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıca bu ağrıyan birlikte baslayan bacagimin birinde de agri ve kasılma var zor yürüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak kompres yapin... Gunde:3x1 Novalgin tablet alin.. (Turk doktor palavralarina kanmayin) Hem; Siz kendiniz Novalgin kullanirsaniz tenkit ederler, hem acillerde, atesli, el kadar bebeklere damardan Novalgin verirler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocamnovalgini içiyorum hemen kac gun sürer hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3-4 gun alir.. Bir daha da sirtiniz terli iken, soguga/ruzgara cikmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|