|
Seboreik dermatit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2020 Saat 18:17 |
Merhaba hocam , konulara göz atarken kendi problemime rastladım. Tetra500 tablet önermişsiniz. Bir sürü şey verdi doktor, ama sadece kortizonlu kremler geçiriyor 2-3 gün sürmesem aynısı oluyor , biri Sedef diyor diğeri seborea . Kafamda senelerdir var ama şimdi aşırı ve dirseklerimde de hafiften başladı. Aynı ilaçtan bende alsam mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kac resim gonderin. LUTFEN yakin plan ve NET OLSUN!!
|
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sedef degil.
2- Tetra size iyi gelmez. 3- Hipokort merhem kullanabilirsiniz. (Dikkat: Merhem ve Krem farklidir) |
|
![]() |
|
Merhaba hocam . Bıgünu yeni bir ilaç duydum . Cosentyx . Fiyatı baya yüksek 1000euro civarı . Duydunuz mu hiç ? Bir bilginiz varsa sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sedef hastalarina veriliyor, sizinle ne alakasi var??
|
|
![]() |
|
Dermatoloji doktoru Sedef diyor hocam o yüzden . Çok kötüleştim , hem acıyor , hem kaşınıyor , hatta kanıyor , merhem ve özel şampuana rağmen , bende dün gittim, maalesef Sedef artık dedi. Karaciğer tahlili istedi ve hap verdi ama alamadım henüz , bu yüzden ismini tam bilmiyorum methotrexat gibi birşey dedi ( haftada mesela pazar akşam ve Pazartesi sabah 2 , pazartesi akşamı 1 tablet ) , ama anladığım kadar kara ciğere hasar veriyor , çünkü 1 ay sonra tekrar tahlil yapıp gel dedi
Düzenleyen tnl - 29 Şub 2020 Saat 20:15 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu tahlillerin sizinle NE ALAKASI VAR??
Sedef hastaligi; diz, dirsek gibi bolgelerde baslar.. Kirmizi zemin ustunde, mum akintisi var gibi bir tabaka manzara olur. Baska doktora gidin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Şub 2020 Saat 20:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|