Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 haftadır ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

1 haftadır ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 1 haftadır ateş
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2020 Saat 20:28
Kadir bey merhaba kızım 7.5 yasında geçtiğimiz pazartesi akşam başım ağrıyo dedi ve başladı ateş. 1 hafta olucak 38.50 bazen 39. Başım çok ağrıyor dediği için dolven verdim salıdan beride her gün 1 kaşık verdim çünkü ilk 3 gün bacağım ağrıyor diye de gece ağladı. Bacak geçti 2 gündür iliadinle burnunu açtım bu sabah yeşil renk attı bayağı ama dolvene rağmen ateş 37 te anca düştü. Bugün banyo yaptırdım 37.50 ateş varken erkenden uyudu napayım bu ateş hergün var ne geçiriyor öksürükte bağlamdan ötürü başladı bugün. Dr a götürsem yazacaklar antibiyotik boğazı acıyor. Ne yapmalıyım başka
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2020 Saat 22:15
Ates +agiz kokusu + dil pasi degerlendirmesi yapin.
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2020 Saat 23:42
Ateş devam ağzı kokuyor ama dili paslı sayılmaz. 1 hafta olucak böyleyiz. Yarın sağlık ocağına götüreyim değilmi 
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 10:27
Kadir bey bir de aklıma şey geldi kızımın alt yan kesici dişi sallanıyor bu da bu şekilde ateş yapar mı şu anda bile ateşi sağ kulak 37,5 sol kulak 37,9
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 18:24
Kadir bey dra götürdüm bugün ciğerler temiz dedi boğazda bi sorun yok dedi sonuna gelmişsiniz dedi ama kulağada bakayım dedi baktı ve sorun kulaklarda dedi. İltihap olmuş dedi. İliadini kullanmakta geç kalmışım sanırım hadise kulak iltihabı olduğu için ateşte kulaktan hep ölçüyordum şimdi bile 39 çıktı. Klamoks es 600 verdi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 20:11
Goruyorsunuz degilmi?? Hicbir sey bulamayinca, HEMEN kulaga bakarlar ve muhakkak "kulakta iltihap" cikar!! Bakin su Allahin isine!!!
Cocukta kulak iltihabi var ama cocuk hicbir AGRI hissi duymuyor..
BU doktor, sahtekarin onde gideni!! Siz hic bu pustlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuzmu?? Illede Antibiyotik yazacak sizi abone edecek..
Ne olacagini soyleyeyim!!!
Antibiyotik ilede ates bildigini okuyacak(en az 4-5 gun surer), tekrar gittiginizde, IGNE verecek..

EGER: Kulak agrisi olursa...SADECE Iliadin damla kullanin.. Sakin bunlara inanmayin.
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 20:28
Şu an ağrıdan ağlıyor 1 saat önce klamoks u verdim ama ateş şuan 39 karda iliadini damlattım ama çok huzursuz. Klamoks iyleştirmicekmi iltihap varsa :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2020 Saat 00:12
Orta Kulak Iltihabi; "iltihap" DEGILDIR..
Ilgili yazilari okuyun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.