|
Tonsilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nail ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2020 Saat 12:12 |
Merhaba Kadir hocam. Oğlum 10 yaşında 37 kg. Küçüklüğünden beri maalesef sık sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Beş gündür boğazı çok agrıyor son iki günde ise ateşi çıkmaya başladı. Boğazı konusamayacak ve yutkunamayacak derecede çok ağrıyor. Kulak ağrısıda var. Burun akıntısı yok. İlladin, tantum verde, bal limon kullandık. ağız kokusu yok. Dilinde siyah leke var. Boğazının her iki tarafı çok kötü görünüyor.Doktora götürmek zorunda kaldım doktor 2 tane Deposilin 1.2 ve Ceftinex 100 ml verdi. ilaçları kullanalım mı? Boğaz fotoğraflarını yükledim.
Düzenleyen nail - 09 Mar 2020 Saat 12:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o salagin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Cocugunuz; Enfeksiyoz Mononukleoz gecirmis. O "beyaz" ifrazati onun belirtisidir. Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor. Hele, hele; 2 tane Deposilin NE ALAKA??? Tam bir soytari. Hicbir ilac vermeyin. E.M., viral bir enfeksiyon olup, kendiliginden iyilesir. Tedavisi yoktur. Turk doktorlarinin, bu hastalik amili olan Ebstein Barr virusunun "Lanfoma" yaptigina dair salakca iddialarina da sakin inanmayin, bu virus sadece Afrika kitasinda Lenfoma yapar. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam maalesef çocuğum 20 ila 30 gün arayla bu şekilde rahatsizlaniyor. Yaklaşık bir ay önce de boğazının durumu aynıydı. Bu durum çocugun eğitim hayatını da sekteye uğratıyor. Sık sık bu virüse yakalanması normal mi? Bu durumu engellemek için yapabileceğimiz birşey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kalabalik yerlere girmesin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam sabah tahlil yaptırdım CRP 113,37 çıktı. Şimdi nasıl bir yol izleyelim. Diğer kan değerlerinin görüntüsunu yükledim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'nin SAHTEKAR doktorlari gibi; CRP ile is yapamiyorum..
WBC'ye bakarim.. 10 yas icin; WBC:14,5 ustune Antibiyotik veririm. SAKIN Turk doktorlarina inanmayin.. Bu sahtekarlar, HER hastaya, Antibiyotik yazabilmek icin, her turlu sahtekarligi yapar, her turlu yalani soylerler.. Kesinlikle VIRAL enfeksiyon.. Turk doktorlari virusler hakkinda hicbir egitimleri olmadigi icin, simdi Coronavirus salgini cikinca, ne HALT yiyeceklerini sasirdilar. Virusler hakkinda hicbir sey bilmiyorlar.. Senelerdir alistilar, her atesli hastaliga,bir seyler uydurup, antibiyotik vermeye, simdi salak-salak konusup duruyorlar. DNA virusunda, RNA tesbit eden laboratuvar var!! Bu kadar ahmak ve cahiller. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Mar 2020 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
Hocam çok haklısınız. Bir boğaz enfeksiyonu için 2 gün içinde 3 doktora gittim. Reçete ettikleri enjeksiyon ve ilaçların haddi hesabı yok. Doçent diye gittiğim doktor bile çocuğumun hastalık geçmişini dinlemeden 15 dakika boyunca bademcik ameliyati yapmak için kendince senaryolar anlatıp beni ikna etmeye çalıştı. Devlet hastanesindeki acil doktorundan kan tahlili istiyorum hayır diyor ezbere davranıp antibiyotik yazıp gönderiyor. İnanın ki bu tür durumları gördükçe insanın doktorlara onların bilgilerine olan inancı bitiyor. İyi ki varsınız hocam emekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|