|
Kaşınma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2020 Saat 03:04 |
4GP.ME/bbtc/1584575677618.jpg
4GP.ME/bbtc/1584575799697.jpg Hocam merhabalar, kızım 2 yaşında 2 gün önce ateşlendi öksürük hala yoğun, grip size yazmıştım. Dün sabaha karşı ateş bitti ve sabah elinde 2-3 tane vardı fotoğraftaki kabarcıklardan. Sonra bakmadım. RahatsıZ olmadı gün boyu. Ama Gece sürekli kaşındı 5 saat oldu uyuyalı. Zıplayıp duruyor kaşınmaktan uyuyamıyor. Bacak ve el üstü böyle. Sinek değil eminim. Sanki vücut yapıyor. Yediğinden mi, sıcak su değmişti bacağına furacin pomad sürdüm ondan mı, yoksa ateş sonrası mı çıktı bir kayboluyor bir çıkıyor gibi. Hocam kafayı yedim nedir bu ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE; el ve ayakta oluyorsa, sinek isirmasi olma ihtimali fazla.. Karninda ve sirtinda da oluyorsa, Allerji olabilir.
Sinek ise: Fenistil jel, gunde:2x1 surun. Allerji ise; Gunde 1 olcek Zyrtec surup icirin. |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sinek değil eminim çorap vardı ayağında diz kapağında da var kıyafetlerin alyından yani geçmişti sabahleyin nedir hocam alerji ise etken maddeyi mi bulmam gerek yaş 2 bu zamana kadar ilk defa oluyor bu durum ürtiker mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Karninda ve sirtinda da oluyorsa, Allerji olabilir.
|
|
![]() |
|
Hocam karnında oluyordu bir kaç hafta önce ama şu an karnında yok Yani eş zamanlı değil daha çok ayak, bacak, el üstü ve dirsek altı minik kabarcıklar ama sinek ısırığından daha da minik sinek ısırığı değil eminim. Enteresan yanı sadece gece oluşuyor, gündüz hiç bir şey yok tamamına yakını gündüz kayboluyor ve gece oluşup kaşıntıya sebep oluyor ne yapmalıyım? İlaç vb. Kullanmadım 2 gecedir var ve 2. Gece daha hafif seyretti. Ne düşünmeliyim
Düzenleyen Adeniz - 20 Mar 2020 Saat 15:25 |
|
![]() |
|
.
Düzenleyen Adeniz - 20 Mar 2020 Saat 15:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 gun; gunde 1 olcek Zyrtec verip bir deneyelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|