|
Mastit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 23:56 |
Hocam 22 aylik bebegim var emziriyorum. Dün sabah meme de çok şiddetli agri ,hafif ates ve kırgınlık ile uyandim. Gün boyu çok zor emzirdim acıdan göğsüme dokunamiyordum. hafif bir sislik vardi ama kizarik degildi.Kırgınlık hep devam etti. Bugün meme acisi hafifledi sizlama şeklinde daha rahat emziriyorum ama agri olan bölgede 2 cm lik bir sislik geldi elime cok korktum. Acaba bu sislik mastite baglimi başka sebebi olabilir mi ne yapmalıyım antibiyotik kullanayim mi. Ateş hafif, kırgınlık devam ediyor. doktora da gitmeye korkuyorum virüsten. ne onerirsiniz hocam sislik kac gunde geçer.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirmeye devam edin..
Augmentin veya benzeri bir antibiyotik kullanin. Meme basina dikkat edin, yirtilmis olabilir, her memeden sonra, meme baslarina, Thiocillin merhem surun. |
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kac gunde geçmesi lazım bi sisligin elime gelince cok korktum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli olmaz. Yeni mikrop girisi olmazsa, 2-3 gunde agri azalmaya baslar. Siz 1 hafta kullanin.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
gecmis olsun,aynı durumu 3 defa yaşadım hocamın dediği ilaçları kullanın.bir de araya bir havlu ya da bez koyarak soğuk tatbik edin.benim kızarıklık olduğumda antibiyotikle geçti ama sonrasında kanal tıkanması da oldu(meme ucunda beyaz nokta) acılana kadar acısa da emzirdim ve soğuk uyguladım, ceviz büyüklüğünde şişlik vardı 10gune geçti.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim. Başından geçen biliyor. Bende çok sık yaşadım ama bu sefer elime kitle gibi gelince çok korktum. Malum hastaneye de görememek çaresiz birakiyo insanı. Duyarliliginiz icin
![]() |
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
ben de aynı korkuyu yaşadım, teyzem meme kanseri olduğu için, ultrason çektirdim. çok sert elime geliyordu.ama çok şükür soğuk ve emzirme ile geçti. inşallah sizin de geçer ve bu zor günler çabuk biter.
|
|
![]() |
|
Inşallah çok teşekkür ederim allah hepimizi evlatlarimiza bagislasin birbirinizden ayirmasin
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|