|
Boyunda şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 20:50 |
Hocam 33 aylık kızım iki haftadır grip geçiriyor sizin sayenizde ilaçsız hallediyoruz ama bu sefer kulak arkası ile boyun arasında sağ tarafta bir kitle mi desem beze mi bilmiyorum bilye büyüklüğü kadar vardır öyle bir şişlik gözlede görülebiliyor solda da var küçük o çok belli olmuyor hala da tam olarak grip geçmedi bir kaç gün öncesi baya öksürük te vardı hala da var balgamlı acaba bu gribe bağlı bir şişlik mi her fırsat ta doktora gitmek istemediğim için önce size yazmak istedim birine üst solunum yolu rahatsızlığında lenf bezleri büyür bir iki aya geçer demişsiniz bu olabilir mi çünkü ilk defa böyle bişeye rast geldim ne diyorsunuz hocam şimdiden teşekkürler hocam bu arada bu şişlikle ilgili bir rahatsızlığı olmadı ellediğimde de ağrı olmuyor
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi de ciltte döküntü oluştu karnında sırtında daha çok kolda yok bacaklarda az çene ve ağız kenarında da var kaşıyor sürekli diyor cildiye ye gitmeye gerek var mı birde yeni farkettim biraz beklim mi tam da ortalığın böyle olduğu durumda neler oluyor sinir bozucu bir durum ateş yok hala grip
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
Hocam hangisi için resim istiyorsunuz döküntü içinse resim çekiyorum ama resimde belli olmuyor ilk msj için ne düşünüyorsunuz
|
|
![]() |
|
Düzenleyen denijj - 24 Mar 2020 Saat 22:49 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hocam böyle kızarıklıkları çene altı ağız kenarında da var kolda yok bacaklarda az
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5. Hastalik gecirmis. Bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|