|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eylulemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eylulemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 13:23 |
Hocam turkiyede henuz corona tesbiti olmadan bir hafta once ilk olarak 11 yasindaki kizim daha sonra 4 yasindaki oglum ve en son ben bir grip gecirdik kizim okuldan getirdi hastaligi babamiz haric ucumuzde grip olduk cocuklar normal grip gibi gecirdi ama bende ikigun suren uykudan uyandiracak kadar siddetli olan bogaz agrisi aci kuruluk batma hissi olustu bogazlarim berbat oldu cocuklar bu sekilde olsa dayanamazdi dedim kendi kendime iki gunden sonra normal gribe cevirdi burnum akti sesim kisildi ve gecti corona belirtilerine bakincada siddetli bogaz agrisi falan yaziyor acaba dedim biz gecirdikte haberimiz mi yok olabilirmi boyle bisey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|