|
2aydır geçmeyen burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
sem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2aydır geçmeyen burun tıkanıklığıGönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 10:11 |
|
Florance nightingale de 1 sene tedavi gördü sonra 1 sene de evde ilaç tedavisi siz diyince tahlil sonuçlarını istedim ama çoğu hastanede kalmış diğerlerini de bulamadım dedi bende şüphe duydum geçmek bilmeyen Bi baş ağrısı vardı hastane de regl döneminde kanı durduramıyorlardı daha kötü oluyordu ama şuan iyi artık kalabalık ortamlara giriyor misafir kabul etmeye başlamıştı korona çıkınca oda panik oldu kime güveneceğiz inanacağız şaşırdık hocam iyi hastane iyi Dr dediler ama artık size sormadan hiçbir şey yapamaz durumdayız rabbim sizin gibi Dr ların sayısını çoğaltsın hayırlı uzun ömür versin Allah razı olsun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 03:41 |
|
Olcturdukten sonra, sonuca gore bakilir.
O "Losemi" hastasi ne oldu? |
|
![]() |
|
sem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 01:32 |
|
Teşekkürler hocam portakal kivi bolbol tüketiyoruz d vitamini için 1 yaşından sonra her yıl1 ampul önerdiğinizi biliyorum hocam ama düşük çıkınca aile hekimliği ilacı çıktı birde bunu deneyin demişti 3ay da bitti ilaç tahlil yapılacak tı kaldı artık salgın sonrası na 1 ampul daha almalı mıyım? yoksa bu seferde fazla olup zararlı olur mu 🤔 fazlası böbrek te taş yapar demişti Dr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 01:09 |
|
C vitaminlerine vereceginiz para ile meyva alin.
D vitamini ile ilgili yazilarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2020 Saat 01:10 |
|
![]() |
|
sem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 21:09 |
|
Tamam dır hocam Allah razı olsun peki ek takviye c vitamini d vitamini almalımıyım zaten kullanıyordum d vitamini ilaç olarak bitti tahlil yapıp devam edecektik ama korona çıkınca kaldı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2020 Saat 18:29 |
|
Benim dediklerimin disinda, allerji ilaclari dahil hicbir ilac kullanmayin.
Ara ara, sicak su buhari uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Nis 2020 Saat 18:29 |
|
![]() |
|
sem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2020 Saat 10:06 |
|
Hocam hala az da olsa burun akıntısı ve balgam lı öksürük var sesim de nezle gibi bu neden geçmedi altında bişey aramalımıyız 🤔hapşırık yok göz akıntısı yok alerji ilacı da verdiler daha önce sizin dediklerinizide uyguladım süreç uzayınca aklım karışıyor neden olabilir sizce sizin görüşlerinize güvenim tam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 08:31 |
|
* Ne manaya geliyor, anlamadim..
Iliadin damla; 5 gun, gunde:2x2'ser damla damlatilacak. Burun tikanikligi icin, bu kadar sik kullanmayin. Aralarda, 10'ar damla Serum fiz ile idare edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|