|
Röntgen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2020 Saat 13:51 |
Merhaba hocam . Annem ve eşim 1 haftadır ateşli ve çok öksürüyorlar. Bugün kan tahlili ve röntgen çektirdiler . Aile hekimlerine şu anda sadece telefondan ulaşabiliyoruz . Anneme iyi değil demişler , eşimin eline tutuşturup biz birşey diyemeyiz demişler . Bir göz atarmısınız
Bu annemin Bu da eşimin Hocam laboratuvardan röntgen şüpheli olduğu için aile hekimine göndermişler . Şimdi aradı hemen amikacin igne başlasın yarın başka uzmana yönlendireceğim belki koronavirus olabilir . Röntgene bakarsak zatürre dedi. Hocam eşimde ne hızlı solunum ne de yüksek ateş kalmadı . 37.3-4 falan ateşi dünden beri. Boşuna uğraşmayalım mı?
Düzenleyen tnl - 30 Mar 2020 Saat 17:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ikisinin de Akcigerleri; NORMAL.. Sakin o geri zekalinin verdigi igneleri kullanmayin.
Belki, Gripal bir enfeksiyon, belki Covid-19 geciriyor, Yapilacaklar AYNIDIR!! Sakin ates dusurmesinler. Baska bir sey yapmalarina gerek yok. Istirahat etsinler, bol sicak icecekler (Ihlamur, corba gibi) icsinler. Icerik onemli DEGIL!! Etki eden, kaynar suyun sicakligi. |
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam , işleri güçleri milleti korkutmak ve ilaç aldırmak . Anneme plevral adezyon gibi birşey demişler tam anlamamış . Ben dedim zaten boşuna röntgen çektirmeyin diye ama tutturdular öksürdüklerinde kötü koku geliyormuş diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepsi dumen!! Yaptiklari resmen soygunculuk
Caniler; silah ile, Turkiye'de Doktorlar; hastalik ile korkutarak paralarinizi alirlar. |
|
![]() |
|
Ve düşünün hocam , direk özele gidiyorsun işin içine doktor karıştırmak istemiyorsun ama isminden aile hekimini bulup haber veriyorlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu soygun duzenini AKP peydahladi!!
Yoksa niye benim gibi doktorlara ZORLA muayenehanelerini kapattirdi!! Allahlarindan bulsunlar. 67 yasimda beni yerimden yurdumdan ettiler. Taa Amerikalarda yeniden hayat kurmak zorunda kaldim. |
|
![]() |
|
Biz Bulgaristandayız hocam burası daha da kötü hocam . Her işte bir hayır vardır hocam , ama ne yazık ki sizin gibi bir doktoru kaybetmişler ! Dediğiniz gibi herkes Allah’ından bulsun , inanın sağlığınıza ailemizden biri gibi duacıyız ! İyi ki varsınız !
Düzenleyen tnl - 30 Mar 2020 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
Başımıza dert açtık hocam . Bugün aile hekimi arıyor nerde kaldınız gelmediniz diye . Tehditler etti ceza ödeyeceksiniz hastalığınızı gizliyorsunuz diye, gittik başka doktor baktı zatürre başlangıcı alt solda, yarın hastaneye giriyorsun dedi ( aile hekiminin söylediği doktora gidiyorsun, başka seçeceğin yok) . Kan tahlili yaptık herşey yolunda orda da . Bunlar resmen dalga geçiyor . Eşimde kuru öksürük var ve ciğerlerim agırıyor diyor ,ama sizde gördünüz röntgende temiz tahliller de iyi . Napıcaz bilemiyorum .
Düzenleyen tnl - 31 Mar 2020 Saat 16:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|