|
Göz altında şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2020 Saat 19:08 |
Hocam merhabalar, kızım 5 yaşında. Sabah uyandığında sinek ısırığı gibi bir yer vardı göz altına doğru çok önemsemedim sonra acıyor dedi. Bir kaç saat sonra şişmeye başladığını gördüm. Bayağı şiş ve sert hocam.Daha önce de ayağında olmuştu zehirli bir şey ısırmış fenistil sürün demiştiniz. Bu defa da oldu ama göz olunca insan korkuyor. Ne yapmalıyım fenistil jel ve fucicort krem kullandım. Evde zehirli olabilecek sinek bile yok nedir hocam? Fotoğraf yükledim. Sağlıkla kalın. 4GP.ME/beth/1586880102580.jpg Düzenleyen Adeniz - 14 Nis 2020 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenistiul jel surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|