|
Su gibi kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aeha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 17:54 |
Hocam merhaba,
5 aylık kızım, 6.4 kg ve boyu 63 cm. Yaklaşık bir haftadır sulu kala yapıyor. Hatta sadece sarı su diyebilirim. Günde 1 veya 3 kez yapıyor. Ateş vs yok ama huzursuz. Doktorumuzla görüştüm yediklerinize dikkat edin, sindirim enfeksiyonu da olabilir dedi. Ne yapmam gerekiyor, sebebi ne olabilir Hocam? Saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal degil. Fazla (veya kalorisi yuksek) yedigi icin oluyor.
Sizinle bir alakasi YOK! Beslenme aralarini acin, hatta acikip, aglayinca besleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Nis 2020 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktoru kilo alışının az olduğunu söylüyor. Ben de 2-2,5 saatte bir besliyordum öyle diyince. Gören herkes de minik bebek diyor. Kızım 3 kilo doğdu, dün tam 5 aylıktı ve 6,400 çıktı tartıda. Sizce kilo alışı iyi mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
600 gram eksigi var.. Assagi-yukari, dogumdaki eksigi kadar.
Takibi gerekir. Eger 2-2.5 saat aralarla besleyince daha iyi kilo aliyorsa, devam edin, kafaniza da kakayi takmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim, takip edip yazacağım size yine.
Peki bu kilo azlığı ek gıdaya erken başlamamı gerektirir mi? Bir de su verebilir miyim artık hocam, bazen çok terliyor çünkü.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|